Big Bang Theory-ster heeft slecht nieuws voor de fans

Films & Series Jeroen Kraak 23 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van The Big Bang Theory? Dan heeft Mayim Bialik slecht nieuws voor je. De actrice die Amy speelt spreekt zich uit over de toekomst.

Oude series en films zijn weer helemaal in. Zo krijgen titels als Frasier, Sex and the City en The Fresh Prince of Bell Air allemaal nieuwe afleveringen. Zelfs Friends krijgt een speciale aflevering. Fans van The Big Bang Theory hoeven dat allemaal niet te verwachten.

2 jaar na The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is een van de grootste komedieseries van de afgelopen jaren. De sitcom werd tussen 2006 en 2019 uitgezonden en kent in totaal 279 afleveringen. Daarin zien we de avonturen van een stel nerds en hun prachtige blonde buurmeisje Penny die wordt gespeeld door Kaley Cuoco. Hoofdrollen zijn er verder natuurlijk voor Johnny Galecki (Leonard Hofstadter) en Jim Parsons (Sheldon Cooper).

Volgens Bialik is het nog allemaal veel te vroeg. In 2018 kwamen we erachter dat de serie zou stoppen. De gehele cast wilde door behalve Jim Parsons. Daarop besloot de andere acteurs en de filmmaatschappij om toch de stekker uit het project te trekken. Dat kwam voor iedereen als een grote verrassing, aangezien vlak daarvoor nog nieuws naar buiten kwam dat CBS doorwilde met de serie.

Voorlopig geen vervolg

Het laatste seizoen ging daarom vooral over Sheldon en Amy’s Super Asymmetry-project waarmee ze de Nobelprijs wonnen. Ondanks de geweldige en hartverwarmende finale hoopten de fans dat de serie toch door zou gaan. Nu lijken die kansen dus voorlopig verkeken.

“Kijk, ik denk dat het nog te vroeg is. Ik heb er niets over gehoord en ik ben vooral blij dat ik nu nog steeds met Jim Parsons kan werken,” vertelt Bialik aan Insider. Parsons is producer in de nieuwe sitcom van Bialik: Call me Kat.

Overigens hebben de fans van The Big Bang Theory ook nog altijd Young Sheldon. De spin-off over de kindertijd van Sheldon is nu bezig aan het vierde seizoen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen