Netflix lanceert vierde seizoen Cobra Kai op deze datum

Films & Series Jeroen Kraak 23 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Kijk je uit naar nieuwe afleveringen van Cobra Kai? Dan hebben we goed nieuws! Het nieuwe deel van de serie komt sneller naar Netflix dan je denkt.

Cobra Kai is een enorme hit op Netflix. De serie die begon met uitzenden op YouTube Premium is inmiddels niet meer weg te denken bij de rode N. De spin-off van de Karate Kid-films is inmiddels al drie seizoen oud en toe aan een vierde. Vandaag is er goed nieuws voor de fans.

Een nieuw seizoen Cobra Kai op Netflix

Netflix meldt via Deadline nu wanneer we het nieuwe seizoen kunnen verwachten. Dat is misschien al zelfs sneller dan je denkt. Het nieuwe deel zal in het vierde kwartaal van 2021 op de streamingdienst te zien zijn. De opnames van het seizoen zijn inmiddels al in volle gang.

Veel toekomstplannen voor Cobra Kai, ook als Netflix cancelt

Het derde seizoen van Cobra Kai was een groot succes voor Netflix. Ruim 45 miljoen huishoudens keken naar de serie en dat aantal loopt alleen maar op.

Het grote succes van Cobra Kai is natuurlijk dat het hartstikke makkelijk wegkijkt. De afleveringen van 30 minuten zijn precies goed, waardoor je het makkelijk tussendoor kunt kijken. Natuurlijk is er ook een hoop nostalgie. Want zeg nu zelf: wie wil er nu niet terug naar de tijd dat je The Karate Kid-films keek in de bioscoop.

Een vol programma in de tweede helft van 2021

De tweede helft van 2021 belooft een drukke tijd voor Netflix te worden, want er komen veel grote titels aan. Netflix bevestigde eerder al dat nieuwe seizoen van You, Sex Education en The Witcher aan het einde van dit jaar komen. Een grote reden hiervan is natuurlijk het coronavirus. Daardoor zijn een flink aantal opnames uitgesteld wat uiteindelijk resulteert in een latere releasedatum.

Voor fans van Stranger Things was er deze week echter slecht nieuws. In plaats van 2021 komt de serie waarschijnlijk pas in 2022 naar Netflix. Lees alles daarover in dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen