Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 23 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Thor: Love and Thunder-cast blijft groeien en bulkt inmiddels van sterren

Als je dacht dat er niet nog meer sterren meedoen aan Thor: Love and Thunder, heb je het mis! Er komt weer een nieuwe topacteur bij.

Thor: Love and Thunder is misschien wel de grootste Marvel-film die tot nu toe op de planning staat. De film kent een enorme sterrencast, maar dat is schijnbaar nog niet genoeg voor Marvel. Ze brengen gewoon nog een grote acteur naar het MCU.

Thor heeft bizar veel sterren

Thor: Love and Thunder komt op 6 mei 2022 naar de bioscoop. In de film zien we waarschijnlijk hoe Chris Hemsworth het stokje doorgeeft aan Natalie Portman. Voor de rest is er nog veel onduidelijk over de film en over het plot. Een nieuwe update maakt het nog mysterieuzer.

Wat we wel weten is dat de cast bestaat uit een flink aantal topacteurs. Naast de twee hoofdrolspelers zien we natuurlijk Matt Damon terug als Loki. Daar blijft het niet bij want ook was eerder al bekend dat Christian Bale, Melissa McCarthy, Karen Gillan en Jeff Goldblum een rol hebben.

Eerder zagen we hoe Thor samen vertrok met The Guardians of the Galaxy in Avengers: Endgame, dus hebben ook Karen Gillan (Nebula) en Chris Pratt (Peter Quill) een rol in Thor: Love and Thunder. De naam van Brie Larson (Captain Marvel) zingt ook nog rond en is nog niet bevestigd.

Russell Crowe komt naar het MCU

Vandaag komt er naast al die toppers nog een grote ster bij. Russell Crowe is toegevoegd aan de cast. Hij gaat de rol van Zeus vertolken. De acteur maakte het nieuws bekend op de Australische radiozender Joy 94,9. “Ik ga nu naar de studio van Disney. Ik zal Zeus spelen voor Thor. Het is mijn laatste dag Zeus-ing en ik ga er van genieten.”

Het lijkt in eerste instantie een kleine rol, maar het heeft wellicht grote mogelijkheden voor het MCU. Thor en Loki zijn natuurlijk Noorse goden en met Zeus kan Marvel ook aan de slag met de Griekse mythologie. Zo is het zelfs mogelijk dat we wellicht Hercules en Ares gaan zien.

Op dit moment zijn de opnames van Thor: Love and Thunder in volle gang. Daarvoor is de cast nu in Australië. Tot zover verloopt alles volgens schema, dus laten we inderdaad hopen dat we op 6 mei van het volgende jaar de film kunnen zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!