‘Deze grote Avenger krijgt ook een rol in Thor: Love and Thunder’

Films & Series Jeroen Kraak 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Thor: Love and Thunder kent al een enorme sterrencast. Daar blijft het mogelijk niet bij. Deze Avenger komt er wellicht aan!

We zijn met WandaVision inmiddels in Phase 4 beland van het Marvel Cinematic Universe. Een van de grootste films waar het meest naar uitkijken is Thor: Love and Thunder. Niet alleen omdat Thor een van de leukste Marvel-helden is, maar ook omdat de cast van deze blockbuster bestaat uit een enorm aantal sterren. Nu komt er nog een bij die we allemaal kennen uit de Avengers, als we de geruchten mogen geloven.

Nog een avenger in Thor: Love and Thunder

Crazy Days & Nights meldt namelijk dat ook Brie Larson een rol krijgt in Thor: Love and Thunder. Larson kennen we natuurlijk als Captain Marvel. Volgens het medium neemt ze in alle geheim haar scènes op. Wat de precieze rol van Captain Marvel in de nieuwe Thor-film is, is nog onbekend. Natuurlijk is het niet een heel onbekende move, aangezien de twee al in Avengers: Endgame samen in een scene zaten.

Het plot van Thor: Love and Thunder is nog onbekend. Wel zagen we dat de man van de hamer samen met The Guardians of the Galaxy vertrok. De Guardians zelf krijgen dan ook een rol(letje) in de nieuwe film. Met Captain Marvel erbij krijgen we dus een mini-Avengers reünie.

Disney+ knalt met bizar aantal nieuwe films op streamingdienst

Veel sterren (in de Galaxy)

Zoals gezegd belooft de cast van Thor: Love and Thunder een spectaculaire te worden. Natuurlijk zien we weer Chris Hemsworth als Thor en de bekende gezichten uit Guardians of the Galaxy. Zo komen ook Chris Pratt en Karen Gillan weer terug. Daar blijft het niet bij, want Christian Bale speelt Gorr the God Butcher en Natalie Portman gaat voor de rol van Jane Foster. Zij gaat vermoedelijk Thor opvolgen. Ook zijn er zeer sterke geruchten dat Matt Damon een rol krijgt in de nieuwe film.

Thore: Love and Thunder moet op 6 mei 2022 in de bioscopen verschijnen, mits er geen uitstel komt vanwege het coronavirus. Voor The Guardians of the Galaxy is het de bedoeling dat zij in 2023 hun derde eigen film krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen