Matt Damon komt bij de cast van Thor: Love and Thunder

Films & Series Jeroen Kraak 18 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De Marvel-film Thor: Love and Thunder heeft een enorme sterrencast. Daar komt nu ook nog Matt Damon bij op de set.

De nieuwe Thor-film belooft een behoorlijke sterrenparade te worden. Natuurlijk zal Chris Hemsworth aanwezig zijn als Thor en gaat Christian Bale Goor the Butcher spelen. Dan is er ook nog Natalie Portman die Jane Foster gaat spelen en vermoedelijk in de film de nieuwe Thor wordt en zijn er rollen voor Chris Pratt, Dave Bautista en Tessa Thompson. Nu komt daar ook Matt Damon bij.

Matt Damon speelt mee in nieuwe Thor-film

Matt Damon is zojuist aangekomen in Australië, waar de set van de film is. Daar moet hij twee weken in quarantaine voordat hij ook echt aan het werk kan. Gelukkig voor hem begint het filmen pas over twee weken.

“Ik ben zo blij dat mijn familie en ik de komende maanden Australië ons thuis kunnen noemen,” zei de acteur tegen de lokale media, meldt Cnet. Hij liet ook weten dat de Australische film crews wereldberoemd zijn voor hun professionaliteit. Hij ziet er dan ook naar uit om ermee samen te gaan werken.

De toevoeging van Damon aan de cast van de film is niet een grote verrassing. De acteur had in de voorganger: Thor Ragnarok al een cameo. Daarin speelde hij een acteur die de rol van Loki speelde in een Asgardiaans toneelstuk.

Wachten op Marvel

Thor: Love and Thunder wordt net als Ragnarok geregisseerd door Taika Waitit. Het maakt deel uit van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe. De release van de titel staat nu gepland voor 6 mei 2022. Voor die tijd kun je nog genieten van andere Marvel-films. Zo moet Black Widow op 7 mei in première gaan en Shang-Chi op 9 juli.

Het is natuurlijk de vraag of deze films echt op die datum komen, of dat ze opnieuw worden uitgesteld door corona. In ieder geval kun je sinds afgelopen weekend genieten van de Marvel-serie WandaVision op Disney+.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen