Stranger Things-fans boos na slecht nieuws over Netflix-serie

Films & Series Jeroen Kraak 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Slecht nieuws voor Stranger Things Fans. Acteur Finn Wolfhard komt met een mededeling die hard aankomt bij de volgers.

Stranger Things is al jaren een van de populairste series op Netflix. De bijzondere jaren ’80-vibe en de horror geven een bijzondere sfeer waar veel leden van de streamingdienst van houden. Voor hen is er nu slecht nieuws.

Een nieuw seizoen Stranger Things

Veel fans kijken al een tijd uit naar het vierde seizoen van Stranger Things. De laatste aflevering van het derde seizoen dateert alweer uit juli 2019. De volgers hebben dan ook de hoop dat het nieuwe seizoen dit jaar nog op de buis komt. Helaas komt acteur Finn Wolfhard (Mike Wheeler) nu met een harde mededeling. Het vierde deel komt pas in 2022 naar Netflix.

Wolfhard deed deze mededeling tijdens een chat via het online meet-and-greet platform Fanmio. Daar vroeg een fan of het nieuwe seizoen van Stranger Things dit jaar nog komt. Wolfhard antwoordde: “Het moet ergens volgend jaar uitkomen, hopelijk.”

Boosheid om het nieuws

Het antwoord wordt door veel Stranger things-fans niet in dank afgenomen. Op Twitter gaan ze dan ook los. “Het wordt echt ridicuul” en “Ik verlies mijn interesse. Ik snap dat er een pandemie is, maar we hebben al heel lang geen nieuws gekregen over de serie.”

Natuurlijk is het logisch dat Stranger Things-fans boos zijn dat ze lang moeten wachten. De pandemie zorgt voor vertraging, maar andere shows lijken er minder last van te hebben. Zo komt het nieuwe seizoen van The Witcher toch nog dit jaar naar Netflix. Natuurlijk heeft dit wel allemaal te maken met schema’s van de acteurs.

Toch is er nog een heel kleine mogelijkheid dat Stranger Things dit jaar alsnog te zien is, maar dat ligt eraan hoe lang de post-productie gaat duren. Wij hebben liever een volledig afgemaakte serie, dan een titel waarbij in aller haast is gewerkt. Netflix zelf heeft nog geen mededelingen gedaan over de releasedatum van het nieuwe seizoen. Een jaar geleden kwam er al wel een teaser naar buiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen