La Casa de Papel: Netflix komt met eerste beelden van seizoen 5

Films & Series Jeroen Kraak 20 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

We wachten allemaal op het vijfde seizoen van La Casa de Papel. Netflix laat ons alvast genieten met een voorproefje en geeft de eerste beelden vrij.

La Casa de Papel is een van de populairste series op Netflix. De professor, Tokio en Berlijn kennen we allemaal. Het vierde seizoen eindigde met een enorme cliffhanger en daarom kunnen we allemaal niet wachten op het nieuwe deel. Nu krijgen we het eerste kijkje achter de schermen van Netflix.

La Casa de Papel seizoen 5

La Casa de Papel of in het Engels Money Heist, is de grootste buitenlandse original van Netflix. De streamingdienst werkt zelfs aan een Koreaanse remake van de serie. Met Sky Rojo en White Lines heeft Netflix de bedenker van de serie tevens al andere shows gegeven, maar toch kunnen die niet tippen aan de show over de epische bankoverval.

Voor de fans van de serie is er goed nieuws. Vandaag deelt Netflix nieuwe foto’s van de serie. We kunnen zien dat er hard gewerkt wordt aan het vijfde seizoen van de serie. We zien tussen de kiekjes onder andere de professor, Tokio, Raquel en Denver. “Seizoen 5 is hartstikke in de maak,” schrijft de streamingdienst bij de foto.

Het is nog onbekend wanneer we het vijfde seizoen van La Casa de Papel op Netflix kunnen verwachten. Hoewel er geruchten gaan van een lancering in augustus zijn die door Netflix nog niet bevestigd. Tot die tijd zullen de liefhebbers het moeten doen met Sky Rojo. Tevens kondigde Netflix eerder deze week al aan dat het met een aantal nieuwe Spaanstalige producties komt.

Dit kun je van de serie verwachten

Heb je La Casa de Papel nog nooit gezien? Dat kunnen we ons haast niet voorstellen, maar we geven toch even een korte beschrijving. De serie gaat over een groep overvallers die de Spaanse munt overvallen. Ze hebben alles tot de puntjes uitgewerkt, maar helaas loopt niet alles volgens plan. Het zorgt voor de nodige actie en cliffhangers. Elk seizoen is een tocht vol actie en adrenaline. Er zit dan ook geen enkel saai moment in de serie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen