La Casa de Papel fan? Netflix heeft iets tofs voor je

Films & Series Jeroen Kraak 16 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

La Casa de Papel is een van de meest populaire series van Netflix. De streamingdienst zet dan ook vol in op Spaanse series. Dit heeft de streamingdienst in petto.

Wie vijf willekeurige Netflix-series moet opnoemen komt eigenlijk automatisch uit bij La Casa de Papel. Het is een van de grote knallers op de streamingdienst. Doordat Spaans in veel landen wordt gesproken is het een interessante markt voor Netflix.

Netflix komt met nieuwe content

La Case de Papel fans kunnen hun geluk dan ook op. De streamingdienst heeft verschillende nieuwe Spaanstalige titels aangekondigd. Onder de nieuwe titels vallen drie nieuwe dramaseries, twee originals en een aantal realityseries, meldt Forbes.

Een van de opvallendste titels een docu-serie rondom Georgina Rodríguez. Het Argentijnse supermodel is populair op Instagram en heeft daarnaast ook nog een dochtertje samen met de Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo. Daarnaast komt Netflix ook met een Temptation Island-kopie met de titel Amor con Fianza, waar stellen hun trouw moeten bewijzen.

Er komen ook een aantal Spaanstalige films naar Netflix. Een daarvan is A través de mi ventana, gebaseerd op het boek van Ariana Godoy. Een vrouw die verliefd is op haar mysterieuze buurman. Ook is er Eres tú, een romantische komedie over een jongen die zoent met de beste vriendin van zijn vriendin, dat zorgt natuurlijk voor een hoop ongemakkelijke momenten.

La Casa de Papel-fan? Deze Spaanse Netflix-series zijn de moeite waard

Nieuwe series

Bij de nieuwe series op Netflix wordt het wat interessanter. Intimidad gaat over de dunne lijn tussen het publieke en privéleven van een politicus. Als een pornovideo van de politicus wordt uitgelekt ziet de succesvolle toekomst er opeens anders uit.

Dan is er ook nog Si lo hubiera. In deze serie zien we een 30-jarige vrouw die niet blij is met haar huwelijk. Ze kan terugreizen naar het verleden en maakt daarin andere keuzes. Wordt ze diegene die ze wil zijn?

Maar echt los gaat Netflix met Baruca. In deze zesdelige actieserie nemen we een kijkje in een psychiatrische gevangenis tijdens kerst. Een groep gewapende mannen wil een seriemoordenaar daaruit bevrijden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen