Binnenspieken bij Apple Store Den Haag

Apple rmens 8 aug 2014
Leestijd: 1 minuut

Een dag voor de opening werden de blinderende stickers voor de ramen van de Apple Store in Den Haag verwijderd. One More Thing nam door de ramen een eerste kijkje naar het interieur van de nieuwste Apple Store in de Haagse Passage.

Wat opvalt is dat de indeling van de Apple Store veel elementen bevat die ook in de flagschip store in Amsterdam zichtbaar zijn. De plafonds, de lampen, alles ademt flagship. Medewerkers waren nog druk aan het inrichten en poetsen. Morgen, zaterdag 9 augustus om 10:00 uur is het zover, bekijk tot die tijd de foto’s

Deze foto’s verschenen eerder op de Facebook-pagina van One More Thing. Volg ons ook op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte.

 

Praktische informatie over de opening
De opening vindt zaterdag 9 augustus om 10:00 uur plaats, voor de eerste duizend bezoekers zijn er gratis unieke t-shirts. De Passage gaat al om 07:00 uur open, er staat dan waarschijnlijk een lange rij. Op vrijdagavond worden de eerste fans voor de passage verwacht. Binnen wachten is er niet bij, het winkelcentrum zal voorafgaand aan de opening op vrijdagavond om 23.00 uur sluiten. Enthousiastelingen die dan al voor Apple Store wachten dienen buiten de passage een rij te vormen.

  • Eerder verscheen een fotoreportage van de buitenkant van het pand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen