Black Friday: één van de beste koptelefoons ooit krijgt dikke korting

Gadgets Mark Hofman 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Black Friday komt eraan en dat betekent heel veel dikke korting op heel veel dikke producten. Niet alleen volgende week vrijdag, maar ook al in de hele week ervoor. Zo tik je vandaag één van de beste koptelefoons ooit voor een prikkie op de kop.

De Sony WH-1000XM3 was, voordat zijn opvolger op de markt verscheen, zonder twijfel één van de beste koptelefoons van de markt. Dat je hem nu met €110 korting op de kop kan tikken is dus fantastisch.

Sony WH-1000XM3 met flinke korting

De Sony WH-1000XM3: we waren er op onze redactie he-le-maal weg van. Op kantoor was dit beest van een koptelefoon uitstekend te gebruiken. Van de uitmuntende accuduur tot aan de uitstekende noise-cancellation: het was één en al genot. Het enige minpunt van de Sony WH-1000XM3 was het feit dat deze niet over Multipoint Sharing beschikte. Hierdoor is het dus niet mogelijk om het apparaat aan twee apparaten te verbinden, waardoor je constant opnieuw je koptelefoon moest zoeken. Dat is dan ook één van de weinige verschillen met het nieuwe model.

Sony WH-1000XM3 review noise cancelling redactie
De Sony WH-1000XM3 (Afbeelding: WANT)

 

De Sony WH-1000XM3 is dus anno 2021 nog een uitstekende optie voor iedereen die opzoek is naar een goede koptelefoon. Zeker wanneer je er eentje wil hebben die je dagelijks (thuis en onderweg) kunt gebruiken. Dat je hem dankzij Black Friday voor slechts €169 op de kop kunt tikken is simpelweg geweldig. Normaal gesproken kost dit model je €279 en zit je rond de huidige verkoopprijs bij een tweedehands model. Je kunt bij Cool Blue voor hetzelfde geld dus gewoon een nieuw model op de kop tikken. Heerlijk!

Black Friday op WANT

Zoals gezegd begint de Black Friday gekte nu al. Niet alleen bij je favoriete webshops, maar ook zeker bij je vrienden van WANT. We houden de komende week alle grote aanbiedingen voor je in de gaten, zodat we er zeker van zijn dat jij met de allerbeste deal thuiskomt.

Black Friday: haal PlayStation Plus voor een prikkie in huis

Benieuwd naar meer informatie over de komende week of simpelweg opzoek naar de allerbeste deals? Check dan zeker even deze pagina! 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen