Jelle van Es
Jelle van Es Games 19 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Black Friday: haal PlayStation Plus voor een prikkie in huis

Volgende week is het eigenlijk Black Friday, maar nu zie je al op verschillende plekken dat er met korting wordt gesmeten. En een nieuw jaarabonnement op PlayStation Plus is dan eigenlijk perfect om te scoren.

PlayStation Plus is iets dat je als gamer op de PlayStation 4 of de PlayStation 5 eigenlijk gewoon nodig hebt. Het is een must om te gebruiken wanneer je games online wil gaan spelen en bovendien krijg je er elke maand gratis games mee. En als je het dan met korting scoort, is het wel zo fijn.

PlayStation Plus met korting

Normaal gesproken kost een jaarabonnement PlayStation Plus 59,99 euro. En dat is eigenlijk al een aardige prijs. Zeker als je iemand bent die niet elke nieuwe game gelijk koopt. Want soms krijg je dan via de maandelijkse titels een game die je gemist hebt. Daarnaast krijg je ook bijna elke maand een leuke indiegame gratis. In het verleden kon je op die manier Fall Guys en Rocket League aan je catalogus toe te voegen. Dus het is gewoon een service die zich onderaan de streep terug betaalt, naast het feit dat je het dus moet hebben voor het online gamen.

PlayStation Plus
Een PlayStation Plus jaarabonnement (Afbeelding: Sony)

Je wil dus als PlayStation-bezitter PlayStation Plus hebben. Zeker als je dus 33 procent korting kan scoren. Want waar het dus normaal gesproken zestig euro kost, daar betaal je nu voor een jaarabonnement 40 euro. Op die manier betaal je dus eigenlijk maar iets van drie euro per maand. En die waarde krijg je dus elke maand al terug met de games die je krijgt. Bovendien kun je met een nieuw abonnement dus een jaar lang onbezorgd online game.

Ik heb hemzelf ook

Nu raden we je wel vaker goede deals aan, maar deze keer kan ik er ook een lekkere cliché tegenaan gooien: de deal is zo goed, dat ik hem zelf ook snel heb besteld. Ik heb het toch nodig om online te gamen. Dus scoor hem nu hier.

Krijgen we deze PlayStation Plus-games gratis in december?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!