5 Nintendo Switch titels om tijdens Black Friday te scoren!

Games Jelle van Es 18 nov 2021
Leestijd: 4 minuten

De Nintendo Switch is al een paar jaar een zeer gewilde spelcomputer. Ook dit najaar zijn er heel wat toffe games verschenen voor het platform en er staat ook nog heel wat moois in de planning. Toch is er één nadeel aan de spelcomputer: de games zijn vaak prijzig. Zeker wanneer ze van Nintendo zelf afkomen is de kans zeer klein dat je ze voor een goede prijs kan scoren.

Maar gelukkig lijkt Nintendo soms ook van zijn eigen regels af te wijken. Want rondom Black Friday hebben ze aangekondigd een paar games in de eShop te voorzien van korting. Volgens hen gaat het om meer dan 1000 games voor de Nintendo Switch die voorzien worden van kortingen met de Cyberdeals. Nu gaan we niet een lijstje maken met duizend games. Maar uit het persbericht zijn dit vijf games die je zeker nu kunt scoren.

Nintendo Switch-games met korting

New Super Mario Bros. U Deluxe

We trappen dit overzicht af met de game New Super Mario Bros. U Deluxe. Het is een game die oorspronkelijk op de Wii U verscheen en een traditionele 2D-platformer is met Mario en zijn vrienden. Het grote verschil ten op zichte van de originele games? Het is mogelijk om de game coöperatief met vier man te spelen. Dan kun je samenwerken, maar natuurlijk ook elkaar in de weg zitten en elkaar irriteren. Maar ook in je eentje is het een game om lekker mee los te gaan. En dankzij de Nintendo Switch kun je die platform-avonturen overal en op elk moment gaan beleven.

Nu met 33 procent korting

New Super Mario Bros U Deluxe
New Super Mario Bros U Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Pikmin 3 Deluxe

Een andere game die je wellicht gemist hebt in het tijdperk van de Wii U is de derde Pikmin-game. Gelukkig verscheen die een tijdje ook op de Nintendo Switch als Pikmin 3 Deluxe. De game biedt een uniek avontuur, waarbij de speler goed gebruik moet maken van de verschillende Pikmin die hij of zij vindt en op die manier diverse obstakels te overwinnen. Het is een game reeks die qua stijl echt uniek is en alleen daarom is het de moeite waard om hem te proberen. Bovendien kun je de game samen spelen.

Nu met 33 procent korting

Pikmin 3 Deluxe nintendo switch
Pikmin 3 Deluxe (Afbeelding: Nintendo)

Dragon Quest XI

Ben jij een gamer die liever alleen speelt op de Nintendo Switch en op zoek naar een groots avontuur? Dan is Dragon Quest XI echt een aanrader. Het is een game die qua gameplay een klassieke RPG-ervaring voorschotelt, maar tegelijkertijd qua stijl er erg modern uit ziet. Maar belangrijker is dat het een game is waarbij het verhaal echt de moeite waard is. Het is een titel die al een tijdje op de markt is, maar met deze korting kun je hem eigenlijk niet missen.

Nu met 50 procent korting

Dragon Quest XI (Afbeelding: Square Enix)

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ben je een groot Zelda-fan en vond je Breath of the Wild helemaal fantastisch? Dan is het geen slecht idee om aan de slag te gaan met Hyrule Warriors: Age of Calamity. Het is een game die zich qua verhaal afspeelt voor de gebeurtenissen van Breath of the Wild. Maar qua gameplay is de game wel anders. Het is namelijk een Warriors-achtige game, waarbij je het als speler moet opnemen tegen grote hoeveelheden aan vijanden. Dat is wel echt even anders. Maar alsnog is het de moeite waard.

Nu met 33 procent korting

Hyrule Warriors: Age of Calamity Nintendo Switch
Hyrule Warriors: Age of Calamity (Afbeelding: Nintendo)

Tetris Effect Connected

Tot slot wil ik nog een lans breken voor Tetris Effect Connected. Oorspronkelijk werd de game uitgebracht als een titel voor de PlayStation VR-headset, maar een tijd geleden kwam hij dus ook uit voor de Nintendo Switch. Het is Tetris zoals je het eigenlijk kent, maar dan met het grote verschil dat je de game speelt met een dikke soundtrack en diverse visuele ondersteuningen. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat de game is gemaakt door het team dat eerder verantwoordelijk was voor Lumines. Een absolute aanrader, zeker met deze nieuwe prijs.

Nu met 33 procent korting

Tetris Effect Connected
Tetris Effect Connected (Afbeelding: Microsoft)

Goed, dat zijn dus een paar goede deals die je kunt scoren in de eShop van de Nintendo Switch. Later verwachten we ook nog een paar goede deals bij de fysieke games, maar daar komen we later op terug. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina. Heb je de spelcomputer nog niet? Scoor hem dan hier.

Nintendo Switch voor de kerst scoren? Dan moet je dat nu doen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen