Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

WWE 2K22: deze veranderingen moet de game weer naar de top brengen

De laatste jaren waren de verschillende WWE 2K-games niet van het niveau waarop ze moesten zijn. Daarom werd eerder al besloten dat WWE 2K21 nooit het daglicht zou zien en WWE 2K22 later kwam de de releaseperiode van oktober.

Die extra tijd moet er voor zorgen dat WWE 2K22 wel weer de moeite gaat zijn. Of dat echt zo is, dat zien we begin 2022. Maar nu heeft de ontwikkelaar ons de eerste beelden gegeven en laten weten wat er zoal anders is en is verbeterd.

WWE 2K22 zoekt de weg naar boven

De belangrijkste verandering die is doorgevoerd in WWE 2K22 is dat er gebruik wordt gemaakt van een verbeterde gameplay engine. De gameplay is op de schop gegaan en de animaties is verbeterd. Dat moet er voor zorgen dat elke aanval die je in de game doet, ook echt impact heeft. En dat je dus hopelijk iets minder vaak misslaat of de scheidsrechter een beuk geeft. Volgens de ontwikkelaar voel je bij het oppakken van de controller gelijk het verschil. Bekijk hieronder de trailer van de game.

De controls zijn ook aangepast in WWE 2K22. Het moet er voor zorgen dat alles wat logischer overkomt en je hopelijk beter kunt gaan counteren. De graphics zijn ook opgepoetst. Het moet de mooiste game in de reeks tot nu toe zijn. Op zich logisch, want als de game uitkomt, verschijnt hij op de next-gen consoles en dus gebruik maakt van de extra kracht. Als we kijken naar de inhoud, dan is het goed om te weten dat je aan de slag kunt gaan met een nieuwe 2K Showcase. Hierin krijg je de mogelijkheid om diverse iconische gevechten uit het verleden na te spelen. Deze worden dan ingeleid met sfeerfilmpjes. Met MyGM heb je de mogelijkheid om je eigen programma tussen verschillende sterren samen te stellen en te vechten.

Nieuwe content

Dat zijn elementen die ook in voorgaande games zaten. WWE 2K22 brengt ook vernieuwing. Zo heb je nu MyFaction. Je kunt daarbij een factie opbouwen, die op hetzelfde niveau moet komen te staan als het legendarische nWo. Daarin kun je diverse Supersterren vrijspelen en aan jouw team toevoegen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid je eigen Superstar te maken en daarmee het pad naar succes te bewandelen. In plaats van MyCareer heet dat nu MyRise. Tot slot heb je nog Universe Mode en Creation Suite. Die gebruik je om creatief bezig te zijn. De game moet in maart uitkomen en in januari belooft men meer informatie te geven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!