Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Krijgen we deze PlayStation Plus-games gratis in december?

Elke maand kun je met PlayStation Plus een gratis game binnenhalen. Meestal maakt Sony dan zelf de nieuwe games bekend. En soms wordt er wat gelekt.

Maar je kunt ook onderzoek gaan doen wat de nieuwe PlayStation Plus-games zijn. En dat hebben deze gamers nu gedaan. Daardoor denken zij te weten wat de nieuwe titels gaan zijn.

PlayStation Plus-games december

Althans, titels is misschien iets te positief gezegd. Men denkt één titel te weten die volgende maand als PlayStation Plus-game wordt uitgebracht. Het zou gaan om Heavenly Bodies. Dit omdat die game gepland staat voor 7 december, de dag waarop de nieuwe games worden verwacht. En meestal krijg je in een nieuwe maand een tweetal oudere titels en een indiegame. Deze titel zou de rol van de laatstgenoemde moeten gaan vervullen. De game draait om kosmonauten die in de ruimte met het gebrek aan zwaartekracht te hebben te maken. Door je armen en benen te gebruiken met het andere personage kun je diverse puzzels oplossen.

Kortom, zo’n typische game die je waarschijnlijk niet snel zelf zou kopen, maar dus ideaal is als onderdeel van PlayStation Plus. De game wordt dan waarschijnlijk bijgestaan door twee andere games. Heavenly Bodies is dan waarschijnlijk de titel die op de PlayStation 5 komt, terwijl de andere twee titels op de PlayStation 4 gespeeld worden. Die kun je uiteraard ook op de PS5 spelen. Wat die andere twee games gaan zijn, dat is echt nog even afwachten. Daarvoor duikt Sony namelijk vaak diep in de archieven. En die zijn zeer uitgebreid.

Even afwachten

Wat dat betreft moeten we dus nog even wachten wat we uiteindelijk definitief gaan krijgen in de PlayStation Plus-line up van december. Meestal wordt die een paar dagen van te voren bekendgemaakt. Tot die tijd kun je de games van november binnenhalen. Die zijn tot en met 6 december dus in elk geval beschikbaar.

PlayStation Plus games november: zes (!) nieuwe gratis games op een rij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!