Een van de beste Sony koptelefoons is stuk goedkoper tijdens Black Friday

Deals Jeroen Kraak 23 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is Black Friday, het moment om extra voordelig gadgets in huis te halen. Nu kun je een van de beste koptelefoons van Sony op de markt flink goedkoper scoren bij Bol.

Het is Black Friday-week. Dat betekent dat flink veel winkels stunten met de prijzen van producten. Bol doet er dan ook volop aan mee. Het heeft nu de ideale koptelefoon van Sony in de aanbieding met een flinke korting.

Bol stunt met Sony koptelefoons

Sony staat bekend als een van de beste merken als het gaat om koptelefoons, met een uitgebreid assortiment modellen waarmee je echt kunt genieten van muziek. Tijdens Black Friday is de WH-1000XM4 in de aanbieding.

Hoewel de WH-1000XM5 inmiddels ook goedkoper is geworden en de opvolger is, betekent dat niet dat je de WH-1000XM4 moet laten liggen. Sterker nog, met de Black Friday deal van Bol is het een ideaal moment om een hoogwaardige koptelefoon voor minder in huis te halen.

De WH-1000XM4 van Sony werd al in 2021 gelanceerd, maar het jaartal moet je niet afschrikken. Het is nog steeds een uitstekende koptelefoon. Mijn collega Mark heeft hem toen gereviewd en was erg onder de indruk. Hij vond het zelfs een betere keuze dan de AirPods Max.

Hoewel de oorspronkelijke prijs 339 euro was, is deze inmiddels flink gezakt. De afgelopen maanden was hij te koop voor 245 euro, maar tijdens Black Friday kun je hem zelfs voor 199 euro bij Bol.

Dit krijg je voor dat geld tijdens Black Friday

Naast de aantrekkelijke prijs biedt deze koptelefoon een uitstekende geluidskwaliteit en geavanceerde ruisonderdrukking, waardoor je gemakkelijk omgevingsgeluiden kunt wegfilteren.

Daarnaast gaat de Sony WH-1000XM4, die je tijdens Black Friday goedkoper scoort, op een volle acculading dertig uur mee. Moet je snel weg? Dan laad je binnen 10 minuten voor vijf uur op. Het touchpad maakt de bediening heel eenvoudig.

Deze Black Friday-deal is dus ideaal voor wie op zoek is naar een hoogwaardige koptelefoon voor een scherpe prijs. Is de Sony WH-1000XM4 jouw volgende koptelefoon?

5 redenen waarom je de Sony WH-1000XM5 100% moet kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen