Black Friday-deal: Nintendo Switch Lite voor de laagste prijs ooit

Deals Jelle van Es 25 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Dat de Nintendo Switch een fijne spelcomputer is, dat hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Er zijn vele toffe games voor beschikbaar. Als jij graag een Nintendo Switch voor onderweg wilt hebben, dan isde Nintendo Switch Lite de beste keuze. En die kent nu een mooie Black Friday-deal.

En Nintendo Switch Lite-aanbieding lijkt enkel vandaag geldig te zijn. Het gaat namelijk om een zogenaamde dagdeal. Daarbij betreft het de laagste prijs die wij ooit hebben gezien.

Nintendo Switch Lite voor weinig

Want tijdens deze Black Friday-dagdeal is de Nintendo Switch Lite voor 195 euro te koop. Dat is een korting van iets meer dan dertig euro. En dat is dus een zeer goed moment om de nieuwe handheld in huis te halen. Mocht je nog twijfelen of de Nintendo Switch Lite een beetje de moeite waard is? Dan is de onderstaande video wat ons betreft een dikke aanrader.

In tegenstelling tot de gewone Nintendo Switch beschikt de Nintendo Switch Lite niet over de mogelijkheid om op de televisie te worden aangesloten. Wat dat betreft is het dus puur een apparaat dat je in huis haalt om op de bank te spelen of tijdens een reis. Ook is het niet mogelijk om de Joycons van de handheld af te halen, zoals bij de gewone versie wel kan. Je kunt dus niet samen makkelijk om één handheld spelen. Wel kun je het meenemen naar vrienden die zelf ook een Switch hebben en op die manier samen te spelen.

Daarnaast is het scherm een tikkie kleiner, maar gaat de batterij wel iets van een uur langer mee. Ik vind het in elk geval een zeer fijne handheld, waar ik inmiddels al heel wat uren mee heb doorgebracht. Voor deze actieprijs een absolute aanrader. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen