LEGO tijdens Black Friday: 8 deals die wel heel erg lekker zijn

Deals Dennis Mons 24 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Ook LEGO is deze week met een flinke Black Friday-korting te krijgen. Vooral bij Bol.com doken de prijzen omlaag. LEGO-fan en WANT-redacteur Dennis Mons heeft een paar awesome sets gevonden die je voor een relatief prikkie kunt krijgen.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word nogal hebberig als ik toffe LEGO-sets tegenkom. En zeker als er veel in de aanbieding zijn, bestaat de kans dat ik er wat knaken tegenaan gooi.

LEGO hoeft niet bizar duur te zijn dankzij Bol.com

Het moge duidelijk zijn dat LEGO niet de goedkoopste hobby ooit is. Maar het geeft wel veel voldoening als je iets bouwt, dus mag je er gerust soms wat geld voor uittrekken. Daarom heb ik even wat toffe, betaalbare Black Friday-sets voor jullie opgesnort op Bol.com.

#1 LEGO I am Groot!

Groot, zo’n beetje het schattigste personage van Marvel (wellicht op Rocket na) heeft een hele toffe LEGO-set. Voorheen was deze 42,99 euro, maar is dankzij Black Friday nu te koop voor slechts 34,99 euro. En het schattige is ook dat deze Groot te bewegen is.

Groot LEGOI
Zo schattig! (Afbeelding: LEGO)

#2 Sanctum van Dr. Strange tijdens Black Friday

Ook deze Sanctum Sanctorum van Dr. Strange is flink goedkoper. Hij was eerst 219,99 euro maar is nu voor 167,19 euro aan te schaffen. Naast de flinke set krijg je ook nog eens negen minifigs: Doctor Strange, Wong, Iron Man, Spider-Man, Ebony Maw, Master Mordo, Sinister Strange, Dead Strange en Scarlet Witch.

LEGO Dr Strange
Je krijgt er flink wat minifigs bij. (Afbeelding: LEGO)

#3 Super Mario Starterset

Mocht je willen beginnen met een LEGO Mario-verzameling dan moet je eigenlijk eerst deze starterset aanschaffen. Deze was eerst 45 euro, maar is nu bijna 10 euro goedkoper (35,99 euro). Deze set is super tof om te bouwen, maar ook om mee te spelen omdat hij enorm interactief is.

LEGO Mario
It’s-a me! (Afbeelding: LEGO)

#4 Zweinstein-ziekenhuis uit Harry Potter

Ook liefhebbers van de beroemde filmserie Harry Potter kunnen wat geld besparen. Deze leuke set bestaat uit 510 steentjes en vier minifigs: Madame Pomfree, Hermione, Ron en natuurlijk Harry Potter. Het ziekenhuis kostte eerst 39,95 euro, maar is nu 31,59 euro.

LEGO Harry Potter
En je krijgt Harry en consorten erbij. (Afbeelding: LEGO)

#5 LEGO Luke Skywalker-helm bij Black Friday

LEGO heeft een awesome Star Wars-lijn: de helmen. En die van Luke Skywalker (Red Five) is nu flink in de aanbieding. De set, die bestaat uit 675 steentjes, is nu namelijk 39,99 euro en was 50 euro.

LEGO Star Wars
Roger that!

#6 N1 Starfighter van The Mandalorian

De awesome LEGO N1 Star Fighter van Mando is ook flink goedkoper. Het ruimteschip was eerst 50 euro, maar is nu een tientje goedkoper (39,99 euro). De set heeft 412 onderdelen en vier minifigs: The Mandalorian, Peli Motto, Grogu (d’awww) en een schattige BD droid.

N1 LEGO
This is the way. (Afbeelding: LEGO)

#7 Geitenschip van Thor

Mocht je de film Thor: Love and Thunder nog niet hebben gezien, bij dezen een spoiler. De Noorse God heeft namelijk een geitenschip in de film. Het hilarische voertuig wordt voortgetrokken door de geiten Toothgrinder en Toothgnasher. Daarnaast krijg je ook vijf minifigs: Thor, Mighty Thor, Valkyrie, Korg en Gorr. De set was eerst 49,89 euro en nu 39,95 euro.

LEGO Thor
Bèèèè!

#8 De Infinity Gauntlet tijdens Black Friday

Het meest iconische voorwerp in de Infinity Saga van Marvel is absoluut de beroemde handschoen met de Infinity-stenen. Deze awesome LEGO-set is nu flink in de aanbieding bij Bol.com. Hij was eerst 63,00 maar nu slechts 50,39 euro.

LEGO Marvel
*snap* (Afbeelding: LEGO)

Al met al dus een paar heerlijke excuses om weer wat LEGO aan te schaffen. En mocht je een uitdaging zoeken: hier vind je tien van de moeilijkste sets ooit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen