De 5 bloederigste en goorste horrors die je kunt vinden op Netflix

Films & Series Jeroen Kraak 23 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Nog een weekje wachten en dan is het weer Halloween. Om je nu al in de stemming te laten komen zetten we de vijf bloederigste en goorste horrors op Netflix voor jou op een rij.

Wat kun je beter doen op een herfstachtige avond dan naar een horror te kijken? Gelukkig staat er meer dan genoeg op Netflix. Het is bijna Halloween en Squid Game heb je natuurlijk al gezien, dus het is hoog tijd voor een enge griezelavond.

Griezelen op Netflix

Je hebt allerlei soorten horrors. Van hele psychologische verhalen, tot echte gore bloederige films. Vandaag pikken we die laatste categorie eruit voor de echte liefhebber. We kunnen je er wel veel plezier mee wensen, maar beter zeggen we heel veel sterkte met het uitkijken op de streamingdienst. Nou hier komen ze!

Hostel

Bloederige horrors zijn meestal niet heel goed. Maakt dat wat uit? Wat ons betreft niet, dus beginnen we dit lijstje met Hostel. Heb je zin om binnenkort te gaan backpacken? Na deze film niet meer. We zien hoe twee Amerikaanse backpackers naar een Slowaakse stad gaan en in een hostel terechtkomen waar je liever nooit komt. Veel zieker dan deze film op Netflix ga je ze niet tegenkomen. Voor de liefhebber kun je ook Hostel Part III op Netflix vinden. Maar of je daar echt zin in hebt na deel 1?

1922

Bij horrorfilms kom je natuurlijk al snel terecht bij Stephen King. Deze Netflix-film is natuurlijk niet zo heel bloederig, maar het heeft wel iets anders goors: ratten. Heel veel ratten om precies te zijn. Deze film gaat over een boer die op papier toegeeft dat hij zijn vrouw heeft vermoord. Haar dood is pas het begin van een macaber verhaal. Veel plezier dierenvrienden!

The Babysitter

Goed The Babysitter is misschien niet de engste horror op Netflix, maar bloederig is deze niet zo serieuze film zeker. Als Cole naar bed moet, ontdekt hij dat zijn knappe babysitter bij een satanische sekte die hoort die alles doen om zijn mond te kunnen snoeren. Een soort Home Alone, maar dan met bloed en een sexy oppas, wat wil je dus nog meer? Voor de liefhebbers staat deeltje 2 ook op Netflix.

Jigsaw

Als een titel ontzettend goor is om te kijken, dan is het wel de Saw-franchise. Jigsaw, dat 10 jaar na de laatste film zich afspeelt, doet er natuurlijk niet voor onder. Verwacht zowel letterlijk als figuurlijk een marteling. Natuurlijk is deze film net zo slecht als de vorige delen, dus voor de echte fans betekent dat genieten geblazen!

El Hoyo

In welk genre we deze film moeten plaatsen is lastig. Is het nou horror, sci-fi of een thriller? De film op Netflix is eigenlijk een soort aanklacht tegen de huidige maatschappij. De film speelt zich af in een verticale gevangenis waar dagelijks een feestmaal wordt verdeeld op een plateau dat steeds verder naar beneden zakt. Het wordt echter niet aangevuld en dus moeten de mensen het beneden doen met botresten en  andere rotzooi. Erg aangenaam om dit te zien is het niet af en toe zorgt het voor bijzondere gore situaties. We raden je aan om de popcorn tijdens deze film maar te laten staan, anders kun je weleens over je nek gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen