Borderlands 3 is nu helemaal gratis te krijgen

Games Jelle van Es 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Regelmatig geeft men op de Epic Game Store een leuke game gratis weg. Meestal is dat gewoon een aardige titel, maar deze week gaat het even om een spel van een ander niveau: Borderlands 3.

Borderlands 3 is een game die alweer in 2019 is uitgebracht en je de mogelijkheid geeft om met een grote lading aan wapens los te gaan op verschillende planeten. Het is een game die echt de moeite waard is, zeker als hij gratis is.

Borderlands 3 gratis te scoren

Ja, je moet dan wel een goede pc in huis hebben om Borderlands 3 gratis via de Epic Game Store binnen te halen. Mocht dat lukken, dan is het tegenwoordig wel mogelijk om hem via crossplay te spelen. Dus als je vrienden hebt die de game op een ander platform beleven, dan is het mogelijk om die te joinen en de avonturen samen te beleven. Het enige dat je moet doen, is even naar de store gaan en daar de game gratis te claimen. Op dat moment wordt hij automatisch aan jou account gekoppeld en kun je hem spelen wanneer je dat wil.

Borderlands 3
Borderlands 3 (Afbeelding: 2K Games)

Ondanks dat de game alweer wat jaartjes oud is, is hij nog van harte aan te raden. Zeker dus als hij gratis te scoren is. Het is een game waarbij je telkens nieuwe uitdagingen voorgeschoteld krijgt en constant op zoek bent naar betere loot om je te wapenen tegen nieuwe vijanden. Het verhaal is daarbij vermakelijk en visueel ziet alles er degelijk uit. Mocht de basisgame bevallen, dan zijn er ook verschillende uitbreidingen om mee aan de slag te gaan.

Wonderlands

Mocht de gratis versie van Borderlands 3 dan bevallen, dan kun je daarna altijd nog Tiny Tina’s Wonderlands in huishalen. Dit is een spinoff van de game Borderlands 3, maar minstens zo vermakelijk. Lees de uitgebreide review daarvan hier.

Tiny Tina’s Wonderlands is eigenlijk de leukste Borderlands-game

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen