Samsung komt met ideaal gadget voor Pokémon-fans, maar…

Gadgets Jeroen Kraak 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Kun je na al die jaren nog niet genoeg krijgen van Pokémon, dan heeft Samsung de ultieme gadget. Helaas ben je nu al te laat.

Pokémon is niet meer weg te denken van de televisie en de Nintendo spelcomputers. Al sinds 1997 zien we de avonturen van Pokémontrainer Ash Ketchum uit Pallet Town die de beste wil worden. 25 jaar later zijn we nog steeds in de ban van de serie. Daarnaast zijn er natuurlijk ook tig films en games uitgekomen. Maar voor de echte Pokémon-fan is er ook genoeg accessoire. Zo heeft Samsung een prachtig gadget voor de fan.

Ik kies jou: Samsung

Samsung kennen we natuurlijk van het maken van allerlei gadgets en apparaten. Naast telefoons maakt het natuurlijk ook oortjes. De Samsung Galaxy Buds 2 zijn nu in een heel speciale uitvoering uitgebracht. Een echt Pokémon-jasje mogen we het noemen. Want in plaats van in een normale case zitten de earbuds nu in een Pokéball.

Overigens zijn de oortjes van Samsung niet de enige dingen die je in de Pokéball kunt vinden. Samsung levert er ook nog 11 stickers bij van verschillende Pokémon uit de eerste generatie. Zo zien we onder andere Pikachu, Charizard en Mew voorbijkomen.

Pokémon Samsung
De ideale gadget in je pokéball. (Afbeelding: Samsung)

Slecht nieuws voor Pokémon

Natuurlijk wil jij als echte Pokémon-fan dit gadget hebben, want hoe vet is het om je oortjes uit een Pokéball te toveren. Helaas zijn er twee maars. De eerste: hij is helaas alleen te koop in Zuid-Korea. De tweede: het gadget is al binnen 5 tot 20 minuten uitverkocht meldt het Koreaanse Maeil Economic Daily. De grote vraag is dus of er een nieuwe levering komt en of deze dan ook nog eens naar Europa komt.

Pokémon kaarten op AliExpress: goedkoop, maar zijn ze echt?

Samsung vraagt overigens niet de hoofdprijs voor de Pokémon Galaxy Buds 2. Koreanen kunnen ‘m kopen (als die weer beschikbaar komt) voor 134.000 won (99,95 euro). De normale versie van de Galaxy Buds 2 in het land kosten 119.000 won (88,75 euro).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen