Een van Netflix beste Originals krijgt exclusief vervolg op Disney+

Films & Series Mark Hofman 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is een lange reis geweest, maar de eindbestemming komt langzaam maar zeker toch in zicht. Als we de meest recente geruchten mogen geloven verkast één van de beste Netflix Originals eindelijk naar Disney+.

Ik heb het niet over het feit dat de veelbesproken Marvel-series vanaf nu op de streamingdienst te zien zijn. Ik heb het over het feit dat Daredevil hoogstwaarschijnlijk zijn comeback gaat maken. Lekker, man!

Marvel blaast nieuw leven in succesvolle serie

De hoop is er al tijden, de bevestiging laat op zich wachten. Na de terugkeer van Matt Murdock (Charlie Cox) in Spider-Man: No Way Home en Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio) in Hawkeye werd die hoop echter groter. Twee personages uit één van de beste Netflix Originals ooit gemaakt doken op in series die exclusief op Disney+ te zien waren.

Niet voor niets, zo blijkt. Matt Corman en Chris Ord hebben naar verluidt de taak gekregen om een nieuwe serie te ontwikkelen. Dat is het nieuws dat Variety meldt. Volgens bronnen van het medium zijn de twee door Marvel benadert om aan de slag te gaan. Woordvoerders van de partijen ontkennen logischerwijs alles.

Hoe de serie er precies uit zal zien is natuurlijk niet bekend, maar ik vrees persoonlijk wel dat de stijl van de Netflix Originals niet herhaald zal worden. Deze Marvel-series werden juist geprezen om de hardheid die ze te bieden hadden. Iets dat we, op dit moment, nog niet terug hebben gezien op de dienst.

Van Netflix Originals naar Disney+

Die lange reis waar ik het over had, dat is die van Netflix naar Disney+. De Marvel-series Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist, The Punisher en The Defenders waren eerst allemaal Netflix Originals. Unieke series, geproduceerd door Netflix. In 2018 werd duidelijk dat alle series zouden stoppen. Geen nieuw seizoen, geen comeback en voorlopig geen recht om doorontwikkeld te worden door Marvel.

Disney+ laat grappigste Marvel-serie van het jaar eindelijk zien

Die periode is nu voorbij en fans kunnen alle series opnieuw bekijken op Disney+. Het belangrijkste: een van de betere Netflix Originals kunnen doorontwikkeld worden op hun nieuwe bestemming. Iets waar ik als fans echt alleen maar om kan juichen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen