Oude Assassin’s Creed wordt volgende week een stuk beter

Games Jelle van Es 20 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Krijgen we dit jaar een nieuwe Assassin’s Creed? We hopen het wel, want Valhalla hebben we inmiddels wel gezien. Maar mocht je nog plannen hebben om het klassieke Origins te spelen, dan hebben we goed nieuws.

Assassin’s Creed Origins is een game die alweer in 2017 verscheen en gold als de reboot van de serie. De game neemt je mee naar het Oude Egypte en levert een prachtig avontuur op. Wanneer je de game op de PlayStation 5 speelt, dan wordt hij nog beter.

Assassin’s Creed Origins beter op de PlayStation 5

Want Ubisoft heeft laten weten dat Assassin’s Creed Origins volgende week een update krijgt. Als gevolg daarvan kun je op de PlayStation 5 de game beleven in een 60 fps framerate. Dat betekent dus dat alles een stuk soepeler gaat lopen en de ervaring dus net wat fijner is. Maar dan moet je dus wel bereid zijn om een vijf jaar oude game op de nieuwste spelcomputer die er is te spelen.

Assassin's Creed Origins DLC
Assassin’s Creed Origins (Afbeelding: Ubisoft)

Dit is overigens niet voor het eerst dat er over zo’n update wordt gesproken voor Assassin’s Creed Origins. Eind 2021 liet Ubisoft al weten met de verbetering te komen. Wat dat betreft heeft het dus wel een tijd geduurd voordat de kogel echt door de kerk is gegaan.

Onderdeel van Ubisoft+

Heb je nog geen kans gehad om Assassin’s Creed Origins te spelen en ben je nu benieuwd naar de avonturen in het Oude Egypte? Dan is het wellicht verstandig om nog even te wachten. De game is namelijk gratis te krijgen via Ubisoft+. En dat abonnement wordt in de zomer weer onderdeel van de premium versie van PlayStation Plus. Dus als je die upgradet, dan ben je in elk geval van deze game verzekert. Ook krijg je dan een hoop andere games vanuit Ubisoft om te proberen. Wat er nog meer bijkomt? Dat lees je hier.

Deze games speel je binnenkort gratis op je PlayStation 5 of 4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen