Bowers & Wilkins komt met ideale speaker voor elke Formule 1-fan

Audio Jeroen Kraak 11 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Natuurlijk zijn we Max Verstappen-fan, maar ook wij moeten toegeven dat McLaren een van de mooiste teams uit de Formule 1 is. Voor de echte audiofiel komt Bowers & Wilkins nu met een prachtige speaker, perfect voor liefhebbers van dat team.

Bowers & Wilkins werkt al langer samen met McLaren. Eerder was er al de Px8 hoofdtelefoon en nu is er een nieuwe versie van de Zappelin-luidspreker in de kleuren van het Formule 1-team.

Bowers & Wilkins maakt Formule 1-fans blij

De Zeppelin van Bowers & Wilkins bestaat al langer, maar nu komt er ook een speciale McLaren-uitvoering, die Formule 1-fans zeker zal bekoren. Deze speaker valt natuurlijk op door zijn vorm. Hij heeft drive-unit-technologiën, waardoor je in de hele kamer kunt genieten van muziek. De speakers zijn gevormd om de centrale grote subwoofer, zodat er ook een goede bass aanwezig is. Deze worden aangedreven door 240 W versterking.

Deze specs kende je wellicht al van het ‘normale’ model, maar er is ook iets nieuws, naast het Formule 1-model. Vanaf nu zijn er ook draadloze multi-room-mogelijkheden aanwezig. Je kunt de speaker nu prima combineren met andere producten van Bowers & Wilkins, zoals de Panorama 3. Deze bedien je makkelijk in de speciale app.

Je kunt de Zappelin van Bowers & Wilkins dus nu ook kopen in het Formule 1-sausje van McLaren. Er zijn twee verschillende exemplaren. De gewone McLaren-editie is zwart en heeft een oranje voet met het logo van het beroemde team.

Speciale McLaren-editie

Er is echter ook een speciale 60th Anniversary Edition. Deze Bowers & Wilkins-speaker is knaloranje met een zwarte voet. Eigenlijk precies zoals je de Formule 1-auto van Lando Norris en Oscar Piastri kent.

Bowers & Wilkins komt met ideale speaker voor elke Formule 1-fan
De ‘normale’ McLaren-editie. (Afbeelding: Bowers & Wilkins)

De zwarte editie is verkrijgbaar bij verschillende winkels en met een prijs van 899 euro zeker niet goedkoop. Voor het oranje exemplaar moet je meer moeite doen, want deze is alleen te koop bij geselecteerde McLaren-dealers. Ook worden er maar zestig uitgebracht. Hoewel Bowers & Wilkins daar geen prijskaartje bij noemt, zal deze waarschijnlijk een stuk prijziger zijn.

Apple wil Ziggo en Viaplay te slim af zijn voor Formule 1-rechten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen