Hoe de Xbox Series S binnenkort jouw brood knapperig roostert

Tech Dunke van Boekel 11 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Xbox weet wat de fans willen, en het lijkt erop dat de gaming-gigant ons precies dat gaat geven. De kans is aanwezig dat de broodrooster met dezelfde vorm als een Xbox Series S alle leegtes in onze levens komt opvullen.

Of nou ja, vooral een lege maag. Hoewel het bestaan van de broodrooster niet is bevestigd door Microsoft zelf zijn er wel een paar geruchten opgedoken. Hopen dus dat dit geen vervroegde 1 april-grap is. Wij willen dit!

Een broodrooster van jouw Xbox Series S

Het idee van het bestaan van dit apparaat is zo gek nog niet. Al toen de grote broer van de Series S (de Xbox Series X) uitkwam werden er grappen gemaakt over het design van de console. Die zou namelijk lijken op een mini-koelkast en raad eens? Een half jaar later kondigde Microsoft de Xbox Mini Fridge aan.

Het is dus absoluut geen gek idee dat het bedrijf eenzelfde stunt uit zou willen halen met de goedkopere variant van de console. Een Twitter-gebruiker onder de naam @GyoJvfr deelde in ieder geval een afbeelding van hoe de broodrooster eruit zou gaan zien, inclusief een aantal functies.

“Okay, maar wat zijn de specs?”

Ervan uitgaande dat deze ‘leak’ dus echt is, zou je blijkbaar een prima broodrooster in huis halen. Je kunt twee sneetjes brood in het apparaat stoppen die je vervolgens roostert op 6 verschillende niveaus. Verder heeft de Xbox Series S-broodrooster nog twee andere modes, één specifiek voor het ontdooien en nog een voor wanneer je een bagel in het ding wil steken.

Dankzij de anti-slip voetjes hoef je ook niet bang te zijn dat je Xbox Series S broodrooster ineens wegglijdt. Ook zit er een soort bakje in die de kruimels van je boterhammen opvangt zodat jij die weer gemakkelijk weggooit.

Het is dan misschien niet zo functioneel als de KFC console (die houdt jouw kip warm terwijl je gamet) maar je kunt toch zeggen dat je voor 60 euro een Xbox Series S in je keuken hebt staan. Nu maar wachten op de officiële aankondiging…

Ongelofelijk: Xbox sluit fantastische monsterdeal met Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen