Jelle van Es
Jelle van Es Games 18 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer nu gratis te spelen

De nieuwe lockdown waar we ons momenteel in bevinden brengt weer veel ellende met zich mee. Maar in deze donkere tijdens zijn er ook een aantal lichtpunten. Zo kun je de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer nu volledig gratis spelen.

En dan hebben we het niet over een actie waarbij je de Black Ops Cold War multiplayer online kunt spelen zonder dat je een actief PlayStation Plus of Xbox Live Gold abonnement. Nee, hij is te spelen wanneer je de game ook niet in je bezit hebt.

Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer gratis

Mocht je een oplettende gamer zijn, dan heb je wellicht al gezien dat je sinds gisteren los kunt gaan met de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer. Uitgever Activision heeft hem gratis beschikbaar gesteld om te vieren dat het eerste seizoen van de game nu live is. De multiplayer is overigens een week lang te spelen. Dus tot en met 24 december, waardoor je wellicht nog op kerstavond de game als cadeau kunt scoren. Of natuurlijk digitaal aanschaffen.

Als je op de PlayStation 4 en 5 gebruik wilt maken van de gratis actie met de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer, dan moet je eerst even Warzone downloaden. Vanuit die game kun je in de store dan de multiplayer downloaden. Op het Xbox-platform is het iets makkelijk, daar is de multiplayer gewoon los in de store te scoren. En op de pc moet je het via de Battle.net-launcher doen.

Twee fases

De actie met de Black Ops Cold War multiplayer wordt in twee fases uitgebreid. De eerste fase is nu live en loopt door tot en met 21 december. TIjdens deze periode kun je aan de slag met modi als Team Deathmatch, Domination, de Nuketown Holiday 24/7 playlist en de Raid the Mall playlist. Met die laatste kun je aan de slag met de twee nieuwe maps. Tevens kun je de Gunfight-modus proberen. In de tweede fase blijven deze mogelijkheden beschikbaar en wordt uitgebreide met Prop Hunt, Combined Arms: Hardpoint en Fireteam: Dirty Bomb. Kortom, er valt genoeg te beleven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!