Jelle van Es
Jelle van Es Games 16 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

PlayStation-baas weet niet hoe hij de PS5 moet neerzetten

Met de komst van de PS5 hebben eigenaren een behoorlijk groot dilemma. Mocht je er één hebben gescoord, dan moet je even gaan uitzoeken waar je hem in huis plaatst.

Omdat de PS5 behoorlijk groot is, moet je er de juiste ruimte voor hebben. En zet je hem dan rechtop of leg je hem liggend neer. In dat laatste geval heb je een standaard die je er op moet schroeven. Maar dat lijkt niet iedereen goed te beseffen. Zo ook een hoge baas bij PlayStation.

PlayStation-baas zet PS5 op zijn kop

In dit geval gaat het om de Nederlander Hermen Hulst. In het verleden was hij de grote baas bij de Nederlandse gamestudio Guerilla Games. Maar sinds een jaar staat hij aan het hoofd van de PlayStation Studios, waar alle interne gamestudios onder vallen. Zodoende is het dus echt een hoge pief binnen de familie. En dan zou je denken dat hij weet hoe hij een PS5 neerzet. Maar in een tweet liet hij zien dat zijn exemplaar op de kop staat. Hij toonde een filmpje van zijn kat die graag Bugsnax wilde spelen. En daarbij zag je dus de spelcomputer op de kop staan, zoals je hieronder ziet.

PS5 PlayStation 5
Onderaan zie je de PlayStation 5 op zijn kop (Afbeelding: Twitter)

Toen hij er achter kwam, verwijderde hij de video en plaatste hij hem opnieuw, maar dan met de onderkant er vanaf afgesneden, zoals je hieronder kunt zien.

Het is een beetje knullig en ik vraag me ook af in hoeverre de PS5 discs kan lezen wanneer die op zijn kop staat. Maar misschien maakt Hermen geen gebruik van discs en staat alles er digitaal op. Dan is het hopelijk wel zo dat dit geen schade oplevert.

Zo moet het

Wil je weten hoe je een PS5 horizontaal neerzet met standaard? Dan kun je de onderstaande afbeelding even bekijken. Wil je meer lezen over de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

PlayStation 5
Met standaard (Afbeelding: Sony)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!