Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone brengt je naar de jungle

Games Jelle van Es 17 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Er is momenteel genoeg te doen in de games Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone. Maar mocht je op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, dan hebben we goed nieuws. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen van de gecombineerde game.

Het tweede seizoen van Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone begint op 25 februari, dus dat is volgende week donderdag. Deze keer reis je af naar de jungle van Zuid-Oost Azie om daar de nieuwe strijd uit te gaan vechten. De trailer belooft veel goeds.

Het tweede seizoen van Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone

Na de aanval op The Pines is Adler gevangen genomen en het is aan jou om hem te bevrijden. Naga, een Perseus operative, zou daarbij ook nog eens het Nova 6 gas proberen te distribueren via een crimineel netwerk. Met andere woorden: er is haast bij geboden. Volgens de ontwikkelaar reis je in het tweede seizoen van Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone af naar Laos om daar een basis van de vijand te bestormen en Adler uiteindelijk te bevrijden. Om alvast in de stemming te komen hebben we de nieuwe trailer hieronder.

Buiten deze trailer en een paar details over waar het verhaal heen zou moeten gaan, is er eigenlijk niet heel erg veel bekend over het nieuwe seizoen. Je zou deze aankondiging dan ook vooral als een eerst teaser moeten zien en dat er later meer informatie naar buiten komt. Volgens de laatste geruchten zou één van de grotere veranderingen bestaan uit de komst van zombies in de Warzone-modus. Dat zou niet heel erg gek zijn aangezien Treyarch nu aan het roer staat van de content en zij hebben altijd al een duidelijke voorliefde gehad voor de Zombie-modus.

Nog even wachten

Het is de verwachting dat we begin volgende week een duidelijker beeld krijgen van wat het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone ons gaat bieden. Tot die tijd kun je nog even lekker verder gaan met het huidige seizoen en zoveel mogelijk vrij spelen. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier. Wil je weten wat wij van de game vinden? Lees dan hier onze review.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen