Call of Duty: Modern Warfare 2 duikt op opmerkelijke manier op

Games Jelle van Es 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is eigenlijk al min of meer zeker dat we eind dit jaar aan de slag kunnen gaan met Call of Duty: Modern Warfare 2. Toch hebben we er nog niks van gezien. Daarom is het interessant dat de ontwikkelaar de game nu heeft getoond aan mensen buiten de studio.

Meestal zijn het dan de influencers of de schrijvende media waar wij onder vallen die de nieuwe game voor het eerst te zien krijgen en dan op een bepaald moment er over mogen spreken. Voor Call of Duty: Modern Warfare 2 lijkt de ontwikkelaar in het aanlooptraject naar de onthulling een ander pad te kiezen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 duikt op

Want het ziet er naar uit dat Call of Duty: Modern Warfare 2 is getoond aan een groep American Football-spelers die op het punt staan om in de NFL te schitteren. Op Instagram zou Ahmad Gardner van de Cincinnati Bearcats hebben gezegd dat hij de eerste is die de game buiten de studio heeft gezien. En volgens hem is de game ‘fire’. Bekijk hieronder zijn post, die via Twitter is gedeeld.

Nu kun je zeggen ‘leuk voor hem, maar wat heb ik er aan?’ Nou, op dit moment niet heel erg veel. De nieuwswaarde zit hem er vooral in dat de ontwikkelaar dus bezig is met het onthullingstraject. Op die manier lijkt het er sterk op dat we binnenkort de eerste echte beelden van Call of Duty: Modern Warfare 2 kunnen zien. Ook krijgen we dan waarschijnlijk te horen wanneer de game daadwerkelijk uitkomt en of we traditioneel voorafgaand aan de release een beta krijgen.

Een vervolg

Call of Duty: Modern Warfare 2 gaat het vervolg zijn op de reboot van een paar jaar geleden. Deze keer gaat het om de strijd in Zuid-Amerika en krijg je te maken met verschillende drugskartels. Hopelijk krijgen we daar snel iets van te zien. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen