Call of Duty Modern Warfare 2: dit is wanneer je hem kunt spelen

Games Jelle van Es 24 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Eind dit jaar verschijnt natuurlijk Call of Duty Modern Warfare 2. En het ziet er naar uit dat de ontwikkelaar klaar is om de game langzaam maar zeker te onthullen.

Via hun Twitter-account heeft men bekendgemaakt wanneer je los kan gaan met Call of Duty Modern Warfare 2. Gelukkig is dat iets eerder dan dat we wellicht hadden verwacht.

Dit is wanneer Call of Duty Modern Warfare 2 uitkomt

Want Call of Duty Modern Warfare 2 verschijnt wereldwijd op 28 oktober. Dan wordt de game zeg maar ‘shipped’, wat we in het Nederlands vaak lelijk vertalen naar verscheept. En shipped is natuurlijk een verwijzing van de boot waarop producten worden verplaatst. Dat heeft men gebruikt als een knipoog om de datum te onthullen. In de onderstaande video zie je hoe verschillend artwork van game geplaatst wordt op een boot en een aantal containers in de haven.

Tegelijkertijd levert deze datum-onthulling van Call of Duty Modern Warfare 2 veel vragen op. Ook lijkt het er op dat de ontwikkelaar bepaalde hints in de teaser verwerkt. Een oplettende insider heeft zijn oog laten vallen op de witte lijnen die je op de gezichten van de verschillende personages ziet. Het gezicht van Ghost lijkt daarbij een map te zijn van de baai van Californië. Wellicht dat de andere tekeningen ook locaties in de wereld tonen.

Bekende personages

Daarnaast bevestigt de teaser de terugkeer van een aantal bekende personages in Modern Warfare 2. Captain Price is bijvoorbeeld weer van de partij, net als Gaz. Ghost en Alejandro zijn de andere personages die in de artwork opduiken. De verwachting is dat de game binnenkort echt wordt onthuld en we niet lang daarna de beta kunnen uitproberen.

Call of Duty Warzone 2: deze vijf grote veranderingen kunnen er zomaar komen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen