Hoe spelers in Call of Duty: Modern Warfare III snel wapens vrijspelen

Games Mark Hofman 13 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Sinds dit weekend is Call of Duty: Modern Warfare III volledig live. Naast de campaign is het nu ook mogelijk om te spelen met zombies en de multiplayer. En wat die laatste betreft, vinden spelers een meesterlijke manier om wapens snel vrij te spelen.

Hoewel we nog steeds een beetje moeten lachen om het feit dat Call of Duty-fans de verkeerde game de grond in aan het stampen zijn, kunnen we niet anders zeggen dan dat de multiplayer van Modern Warfare III ons weer flink te pakken heeft. Tijd dus om het web af te struinen naar de beste tips die we kunnen vinden en te kijken of ze werken.

Snel wapens ontgrendelen in Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III zorgt nog steeds voor eeuwige frustratie. Hoewel het heerlijk speelt, kan het soms een eeuwigheid duren voordat je een bepaald wapen vrijspeelt. Gelukkig is er dit jaar een manier om te ontsnappen aan die tijdrovende taak.

Modern Warfare Zombies is, naast een genot vanwege de open-wereld behandeling van het klassieke concept, de sleutel tot het succes. Hoewel je loadout bestaat uit een beperkt aantal wapens, zorgt de map ervoor dat het aanbod al snel kan worden uitgebreid.

Goed nieuws voor de multiplayer-modus van Call of Duty: Modern Warfare III en Warzone, want de wapens die je uit de modus haalt, speel je ook vrij in andere modi.

Op die manier is het mogelijk om bepaalde wapens, die je normaal pas op een hoog level vrij kunt spelen, te gebruiken zonder dat level daadwerkelijk te bereiken.

Hoe Call of Duty: Modern Warfare III spelers snel wapens vrijspelen
(Afbeelding: Activision)

Het enige nadeel is natuurlijk wel dat je het wapen in Zombies van Call of Duty: Modern Warfare III nog wel daadwerkelijk moet vinden. En dat kan, in sommige gevallen, nog best wel eens een uitdaging zijn.

Media en gamers maken gehakt van de titel

Call of Duty: Modern Warfare III wordt, op z’n zachtst gezegd, niet erg goed ontvangen. De nieuwe game van Activision krijgt op Metacritic een meedogenloos lage score.

Op basis van 33 recensies geschreven door critici, komt de game op dit moment uit op een gemiddelde score van 50. Ter vergelijking: Modern Warfare II kreeg uit 66 recensies een gemiddelde score van 75.

Hoe Call of Duty: Modern Warfare III spelers snel wapens vrijspelen
(Afbeelding: Metacritic)

Diezelfde game kreeg van 880 gebruikers een gemiddelde score van 4,8, wat ook niet al te best was. Maar Call of Duty: Modern Warfare III laat zien dat het nog slechter kan.

Na 450 recensies blijft de nieuwe game steken op een gemiddelde score van 1.5. Ouch!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen