Call of Duty-fans stampen de verkeerde Modern Warfare III de grond in

Games Mark Hofman 8 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Dat Call of Duty-fans niet blij zijn met Modern Warfare III is duidelijk. Maar mocht je als fan besluiten de game online de grond in te stampen, zorg dan wel dat je het bij de juiste doet.

Sinds deze week is de campagne van Modern Warfare III, dat overigens bijzonder veel ruimte op je console inneemt, officieel te spelen. Reden genoeg voor de echte fans om het spel de grond in te stampen. Maar ze mikken helaas wel op de verkeerde Call of Duty.

Call of Duty-fans stampen verkeerde Modern Warfare III de grond in

We zijn het er allemaal wel over eens dat Modern Warfare III een slechte naam is voor een gloednieuwe Call of Duty-game. Al is het alleen al vanwege het gigantische succes van de gelijknamige game (alleen dan met het cijfer drie geschreven) die in 2011 op de markt verscheen.

Dat de verhaallijn van die nieuwe game vrij veel herhalingen toepast, voorspelbaar is en allesbehalve spannend is volgens de fans, helpt logischerwijs niet mee. Zeker niet als je community bekendstaat om zijn fanatisme en de drang om hun mening te delen met het internet.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is krankzinnig groot door zombies
(Afbeelding: Activision Blizzard)

Het enige probleem is echter dat veel gamers, door de verwarrende naam Modern Warfare III, de verkeerde Call of Duty-game de grond in stampen. In de afgelopen dagen zijn de beoordelingen van Modern Warfare 3, het spel uit 2011, aanzienlijk gedaald door nieuwe beoordelingen.

Ondanks een oproep van Call of Duty-account WarzoneIntel op X om gebruikers reviews op de juiste game achter te laten, lijkt het weinig te helpen. Gamers zijn in de war en dat levert ons beoordelingen op zoals “mensen die deze game vijf sterren hebben gegeven moeten wel betaald zijn” bij de originele game.

Dus mocht je van plan zijn Modern Warfare III de grond in te stampen, zorg dan dat je dit bij de juiste Call of Duty-game doet. Want op dit moment zijn fans vooral hun geliefde titel uit 2011 kapot aan het maken.

Warzone 2.0 blijft de show stelen

Ondanks het feit dat Call of Duty-fans niet te spreken zijn over de nieuwe weg die Activision is ingeslagen, blijft het vorig jaar verschenen Warzone 2.0 wel een succes.

De Battle Royale-modus zorgt eigenlijk sinds zijn release al voor heel veel plezier en ook het nieuwe deel lijkt een schot in de roos te zijn.

Ook al maakt uitgever Activision soms rare sprongen in dat proces:

Call of Duty: Warzone 2 gaat Fortnite op pijnlijke wijze achterna

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen