Call of Duty Warzone 2 krijgt waarschijnlijk een tweede map

Games Jelle van Es 2 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Warzone 2 moet eind dit jaar uitkomen. We weten dat de game in ontwikkeling is, maar de echte onthulling met details, die ontbreken nog. Zodoende moeten het momenteel vooral met verschillende geruchten doen.

Op dat gebied is er nu wel iets interessants te melden over Call of Duty Warzone 2. Want volgens insider Tom Henderson wordt er gewerkt aan een tweede map voor de game. Dat valt onder andere te lezen op Exputer.

Tweede map voor Call of Duty Warzone 2

Op die manier moet de lancering van Call of Duty Warzone 2 net wat interessanter worden. Tijdens een playtest van de game lieten mensen weten dat in het menu een melding werd gedaan over die extra map. Het zou dan gaan om een map die je een beetje moet vergelijken met Rebirth Island. Een map die dus qua grootte een stuk kleiner is en waarschijnlijk ok met minder spelers tegelijkertijd gespeeld kan worden. In verschillende seizoenen is er zo’n map toegevoegd aan de game, maar kwam meestal pas later. Als je bij de lancering gelijk twee maps krijgt om op te spelen, dan is dat wel een groot verschil.

Call of Duty: Warzone PS5
Call of Duty: Warzone (Afbeelding: Activision)

Het is de bedoeling dat we eind dit jaar pas aan de slag kunnen gaan met Call of Duty Warzone 2. Eerst krijgen we eind oktober natuurlijk Modern Warfare 2. De kans is er dat de uitgever wil dat we eerst losgaan met die game. En dat de nieuwe Warzone dan een paar maanden later komt. Henderson denkt dat de game pas in december van dit jaar of anders in januari 2023 wordt uitgebracht. De kans is dus dat we pas over een paar maanden echt iets van de game gaan zien. Men zou dan eerst de focus op Modern Warfare 2 willen leggen.

Meer Blackout-achtig

Daarnaast zou Call of Duty Warzone 2 meer elementen krijgen die destijds in Blackout werd geintroduceerd. Dat was zeg maar de Battle Royale-voorloper van Warzone. Meer daarover lees je hier.

Call of Duty Warzone 2: deze vijf grote veranderingen kunnen er zomaar komen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen