Call of Duty: Warzone krijgt bezoek van deze twee film-legendes

Games Jelle van Es 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Momenteel bevinden we ons in Call of Duty: Warzone in het tweede seizoen. En daarbij hoopt men nu ook het probleem met cheaters langzaam maar zeker op te lossen. En zodoende is er ook wat meer tijd om vooruit te kijken naar nieuwe content.

Wat dat betreft is het nieuws dat door Xfire naar buiten is gebracht interessant. Het ziet er namelijk naar uit dat Call of Duty: Warzone andermaal invloed gaat krijgen van films.

Call of Duty: Warzone krijgt bezoek van film-legendes

In het verleden hebben films al vaker invloed gehad op de Call of Duty-games en zodoende dus ook Call of Duty: Warzone. Zo kon je vorig jaar bijvoorbeeld losgaan als Rambo in de game. Maar deze keer zou er beeldmateriaal zijn gelekt die twee andere film-legendes introduceert in de game. Het gaat daarbij om King Kong en Godzilla. Volgens de schrijver van het stuk zou één afbeelding die is gelekt King Kong tonen terwijl er een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog om hem heen vliegt. Het tweede beeldmateriaal toonde Godzilla met een blauwe straal uit zijn bek waarmee hij soldaten wist te vernietigen.

Godzilla vs. Kong
Godzilla vs. Kong. (Afbeelding: Warner Bros.)

Dit alles zou er op duiden dat er een nieuw evenement gepland staat voor Call of Duty Warzone. Eentje waarbij je het waarschijnlijk met de hele server opneemt tegen King Kong of Godzilla. Dat monster is dan veel sterker dan dat jij bent en daardoor zou je echt goed moeten samenwerken om één van de beesten te verslaan. Dat klinkt op zich heel erg tof.

Even afwachten

Maar zoals gezegd zijn het op dit moment nog pure geruchten die gebaseerd zijn op een paar afbeeldingen die inmiddels al snel weer zijn verwijderd. Echt heel betrouwbaar is dat dus niet. Hopelijk krijgen we snel meer te horen over wat de aankomende plannen zijn voor de game.

Nintendo 3DS games die je moet scoren voor het te laat is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen