Call of Duty: Warzone-evenement gemist? We hebben goed nieuws!

Games Jelle van Es 20 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Gisteren werd in Call of Duty: Warzone het speciale onthullingsevenement gehouden voor Call of Duty: Vanguard. Mocht je dat evenement gemist hebben, dan hebben we goed nieuws.

De zogenaamde Battle of Verdansk in Call of Duty: Warzone is namelijk iets minder tijdelijk dan dat we van tevoren hadden verwacht, want de modus is nog een paar dagen te spelen en kun je het dus zelf gaan meemaken, zonder dat het echt gaat om de onthulling van de nieuwe game.

Call of Duty: Warzone onthullingsevenement blijft speelbaar

Mocht je dus geen tijd hebben gehad om het evenement in Call of Duty: Warzone te beleven en heb je geen zin om op Youtube te kijken hoe het eraan toe ging, dan kun je het dus zelf gaan herbeleven. Dit kan tot en met 23 augustus. Tot dan is de de modus speelbaar. Je hebt dan tot en met 19:30 uur de tijd. Het unieke aan de strijd is dat je voor het eerst echt moet samenwerken met je medestrijders. Het is een zogenaamd PvE-evenement, waarbij je het samen opneemt tegen een grote vijand.

Goed samenwerken (Afbeelding: Activision)

De vijand in dit geheel is een zwaar bewapende trein, die op het punt staat om Verdansk volledig te vernietigen. Het is aan de spelers om aan de ene kant het hoofd koel te houden, terwijl er aan de andere kant wel van alles moet gebeuren om het gevaarlijke object te stoppen. Het is een mooie afwisseling op hetgeen dat je van de modus kent en geeft je de mogelijkheid om iets compleet anders te beleven in Call of Duty: Warzone.

Echt iets anders (Afbeelding: Activision)

Seizoen vijf in volle gang

Sowieso is het goed om weer een keertje los te gaan met Call of Duty: Warzone. Onlangs is het vijfde seizoen in de game van start gegaan, waarmee je weer de mogelijkheid hebt om van alles te beleven. Ook is er natuurlijk een nieuwe Battle Pass, waarmee je tijdens dit evenement ook wat extra XP kunt scoren. Wil je meer details over wat je precies moet doen? Bezoek dan hier het blog van de game.

Alles dat je moet weten over Call of Duty: Vanguard

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen