Check met Instmap alle Instagram-foto’s die bij jou in de buurt zijn gekiekt

Apps Milton Broen 20 sep 2015
Leestijd: 2 minuten

Je kunt bij Instagram aangeven wat je locatie is om aan je vrienden te laten zien waar je op dat moment bent. Het is (nog) niet mogelijk om via Instagram een map te creëren waarin je kunt zien waar jouw vrienden foto’s maken. Dit zou zo’n slecht idee nog niet zijn aangezien mensen toch graag willen weten waar de foto’s die ze mooi vinden zijn gemaakt. Zo kunnen ze zelf de plek een keer bezoeken. Er is nu wel een manier om dat te realiseren.

Instmap

Gelukkig heeft de Oekraïense website-ontwerper Rulan Tarakanov Instmap ontwikkeld. Deze web-based app is een goede manier om inzicht te krijgen in het aantal foto’s die op een bepaalde plek zijn gemaakt. Het werkt als volgt, je opent als eerste de website van Instmap. Vervolgens kun je allerlei zaken achterhalen. Check de afbeeldingen hieronder om te zien wat je allemaal kunt vinden.

Dit is het start scherm, hier kun je zoeken naar een locatie of zoeken rondom je huidige locatie

Dit krijg je te zien als je kiest voor huidige locatie

Dit krijg je te zien als je zoekt naar een specifieke locatie (in dit geval Rotterdam)

Als een foto je aanspreekt hoef je er alleen maar op te klikken en zie je de hele foto zoals je ‘m op Instagram zou zien

Nu is het jouw beurt

Nu je erachter bent gekomen wat je allemaal met de website kunt is het aan jou om de app onder handen te nemen. Check de site/a> snel om te zien welke foto’s mensen bij jou in de buurt hebben geschoten! Of wat voor gave kiekjes er op bepaalde locaties worden geschoten. Veel plezier!

Zo krijg je meer filters op Instagram

Als je vindt dat Instagram te weinig filters heeft helpt Infltr je van dit probleem af. Deze app biedt je miljoenen verschillende filters. Check hier voor meer informatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen