Variety geeft ons met Barbenheimer hét interview dat we in 2023 nodig hadden

Films & Series Mark Hofman 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Zowel Barbie als Oppenheimer hebben in 2023 voor aardig wat succes gezorgd, maar het was het krankzinnige Barbenheimer die ons filmjaar wist te markeren. Cillian Murphy en Margot Robbie maken dit, met behulp van Variety, werkelijkheid.

Op het moment dat we bijna Barbie kunnen bewonderen op HBO Max, stuiten we op een krachtig interview van Variety. De website voorziet ons van het interview dat de wereld nodig heeft, voor zijn inmiddels iconische serie Actors on Actors.

Nadat het internet het succes van Barbie en Oppenheimer combineerde tot Barbieheimer, zet Variety Cillian Murphy en Margot Robbie tegenover elkaar voor een boeiend gesprek.

Barbenheimer: Cillian Murphy en Margot Robbie

Cillian Murphy en Margot Robbie gaan voor Actors on Actors bijna 50 minuten in gesprek met elkaar. Interessant, want de twee zijn toch wel dé gezichten van 2023, althans op filmgebied.

Uiteraard bespreken ze het succes van beide films. Cillian Murphy is vooral benieuwd of Margot Robbie, die ook als producent bij Barbie betrokken was, het succes had verwacht. Gezien zijn film Oppenheimer ook zo succesvol was, is het leuk om beide reacties te horen.

Maar het belangrijkste is natuurlijk het krankzinnige Barbenheimer. Zowel Margot Robbie als Cillian Murphy stonden versteld van deze combinatie. Het is interessant om te zien hoe ze hierover in gesprek gaan en hoe ze ernaar kijken.

Variety heeft naar mijn mening echt een slimme zet gedaan door precies Cillian Murphy en Margot Robbie tegenover elkaar te zetten. Barbie en Oppenheimer hebben, mede dankzij Barbenheimer, van 2023 een bijzonder filmjaar gemaakt, en dit is hét interview om het mee af te sluiten.

Actors on Actors: de legendarische serie van Variety

Margot Robbie en Cillian Murphy zijn niet de enige acteurs die met elkaar in gesprek gaan. Actors on Actors is een serie van Variety waar ik persoonlijk echt heel enthousiast over ben. Een dikke aanrader dus.

Het idee is dat acteurs niet met iemand van de media praten, maar juist met mensen uit het vak, omdat ze elkaar een stuk beter begrijpen. Doorgaans hebben ze respect voor elkaar, zijn ze enthousiast over het werk en leiden dit tot zeer interessante gesprekken.

In het verleden zijn onder andere Zendaya en Andrew Garfield, Brad Pitt en Adam Sandler, Hugh Jackman en Willem Dafoe, en Steven Yeun en Pedro Pascal in gesprek gegaan. Echt heel erg gaaf, als je het mij vraagt.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen