Cobra Kai seizoen 4 staat nu op Netflix en dit zijn de reacties

Films & Series Jeroen Kraak 31 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Cobra Kai is alweer toe aan een vierde seizoen. Is de Netflix-serie nog steeds zo goed als de eerdere delen of slaat het de plank mis, in plaats van door?

Cobra Kai is een bijzondere original op Netflix. De serie begon op YouTube Red, maar later nam de rode N de rechten over. Inmiddels is de serie toe aan het vierde seizoen en heeft het een enorme fanbase opgebouwd. Maar kan het vierde seizoen hen ook bekoren of valt de serie in het water.

Cobra Kai is een succes

Cobra Kai is een trip down memory lane. De serie is namelijk een spin-off van de Karate Kid-films uit de jaren ’80. De serie speelt zich dan ook tientallen jaren na het toernooi af dat het leven van de hoofdrolspelers veranderden. In de serie ontbrandt dan ook weer opnieuw de rivaliteit tussen Johnny en Daniel.

Heb je het derde seizoen nog niet gezien, stop dan met lezen want wij gaan verder met het verhaal. Aan het einde van dat seizoen zagen we hoe de dojo’s van Johnny en Daniel gaan samenwerken. Alleen op die manier kunnen ze Cobra Kai verslaan. Tijdens het nieuwe seizoen zien we dan ook hoe de gyms zich voorbereiden op een groot toernooi. Daar wordt beslist welke dojo’s mogen blijven bestaan. Het leuke is dat we natuurlijk ook weer verschillende personages uit de beroemde films terug zullen zien.

Hoe goed is het nieuwe seizoen van de Netflix-serie?

Natuurlijk is het de vraag hoe goed het vierde seizoen van Cobra Kai is. We laten je niet langer in spanning zitten, want op Rotten Tomatoes scoort het nieuwe seizoen na 25 recensies 100 procent. Dat betekent dat elke recensent dus flink tevreden is over het nieuwe deel. Observer schrijft: “Dit seizoen van Cobra Kai geeft een donker, spannend, complex en grappig eind aan de franchise, die tevens de deur opent voor meer verhalen.”

Ook het publiek lijkt lovend. Hoewel nog niet iedereen de serie heeft kunnen zien scoren de afleveringen uit het nieuwe seizoen Kobra Kai allemaal rond de negen. Het lijkt dus echt een must watch-serie te zijn. Kortom, de ideale titel om te streamen met een oliebol in de ene en een glas champagne in de andere hand.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen