Hoe je Counter-Strike 2 deze zomer gratis binnen kunt hengelen

Games Chad Grijphart 23 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Fans van Counter-Strike: Global Offensive zullen verheugd zijn om te horen dat Valve onlangs Counter-Strike 2 heeft aangekondigd. Deze nieuwe game wordt aangeprezen als een enorme update voor de alom bekende first-person shooter en bevat tal van nieuwe functies en upgrades voor de game-ervaring.

In dit artikel zullen we alles bespreken wat we tot nu toe weten over Counter-Strike 2.

Counter-Strike 2 maps compleet vernieuwd

Volgens de website van het spel zal CS2 een grote update zijn voor Counter-Strike: Global Offensive, met maps die vanaf de grond af opnieuw zijn opgebouwd met nieuwe tools en functies.

Dit zal ongetwijfeld een welkome verandering zijn voor spelers die al jarenlang dezelfde maps spelen en behoefte hebben aan iets nieuws.

Een modernere versie van een klassieker

CS:GO, dat in 2012 werd gelanceerd door Valve, heeft lange tijd het tactische shooter-genre gedomineerd. Echter, de opkomst van concurrent Valorant in 2020, met eigentijdse graphics en unieke vaardigheden voor agents, zorgde voor een uitdaging voor de dominantie van Counter-Strike.

Met de aankondiging van Counter-Strike 2 krijgt de franchise een moderne upgrade en krijgen nieuwe spelers de kans om de klassieke shooter te ervaren.

Dynamische rook en sub-tick updates

Een van de upgrades van Counter-Strike 2 is de toevoeging van dynamische, volumetrische rook die reageert op geweervuur. Ook zijn de visuals van de game schoner en helderder en zijn er high-resolutie updates voor wapens en afwerkingen van CS:GO en omgevingseffecten.

De sub-tick updates voor beweging en schieten zijn vooral belangrijk voor het competitieve aspect. Daar zijn reflexen van spelers voortdurend belangrijk en de kleinste tijdsverschillen maken een significant verschil in de uitkomst van een spel.

Limited test voor Counter-Strike 2

Spelers die al CS:GO spelen, kunnen worden uitgenodigd voor de limited test van Counter-Strike 2. Valve selecteert spelers op basis van factoren zoals recente speeltijd op Valve’s officiële servers, vertrouwensfactor en Steam-accountstatus.

Als je wordt uitgenodigd voor de test, zie je een melding op het hoofdmenu van CS:GO. Spelers worden uitgenodigd naarmate de lancering van het spel nadert.

Al met al is de aankondiging van Counter-Strike 2 opwindend nieuws voor fans van de franchise. We kijken er naar uit om meer te weten te komen over deze langverwachte update naarmate de release deze zomer nadert.

Gratis binnen te halen deze zomer

Counter-Strike 2 zal beschikbaar zijn als gratis upgrade voor CS:GO, dat al gratis te spelen is. De release van het spel staat gepland voor deze zomer, dus fans hoeven niet lang te wachten voordat ze aan de slag kunnen met de nieuwe game.

Het is dus erg makkelijk: haal CS:GO in huis, speel jezelf lekker de moeder tot het zomer is en haal de nieuwe update lekker binnen.

Tot die tijd liever genieten van absolute must-haves op je Nintendo Switch? Dan heeft WANT-redacteur Sam Dille nog wel een paar tips voor je:

Nintendo Switch: 5 iconische games die iedereen een keer wil spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen