Cyberpunk 2077-ontwikkelaar wil niet dat je paart met Keanu Reeves

Games Jelle van Es 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Onlangs werd er voor Cyberpunk 2077 op de pc de mogelijkheid voor mods gelanceerd. Het idee daarvan is dat mods er voor zorgen dat de ervaring beter wordt. Maar uiteraard zijn er ook makers die wat creatiever aan de slag gaan met de game en je de mogelijkheid geven om intiem te zijn met Keanu Reeves.

Althans, dat kon je doen. Die mod is er inmiddels alweer uitgesloopt, omdat de ontwikkelaar niet wilt dat je een sexy tijd beleeft met Keanu Reeves. Gelukkig hebben we de beelden nog.

Liefde bedrijven met Keanu Reeves

Helaas is de actie zoals die in de mod zag niet heel erg spectaculair. Dankzij de mod was het mogelijk om skins van personages te verwisselen. Op die manier kon je dus het personage Johnny Silverhand, die de gelijkenis heeft van Keanu Reeves, verwisselen met Joytoys. Zodoende kon je dus met hem batsen. En daar was de ontwikkelaar dus niet blij mee en werd redelijk snel besloten om de mod te verwijderen. Gelukkig kun je op Youtube zien hoe het in zijn werk ging en daarbij moeten we wel stellen dat het eigenlijk niet heel erg spectaculair is.

De ontwikkelaar van Cyberpunk 2077 had het volgende te zeggen over de mod die je de mogelijkheid gaf om Keanu Reeves in hogere sferen te brengen:

Overigens is het Cyberpunk 2077 wel zo dat Keanu Reeves ‘oelalala’ doet met andere personages. Maar dat is dan in het context van het verhaal en zie je de actie van een afstandje. Buiten de Canadese acteur laat de ontwikkelaar weten dat spelers redelijk los kan gaan.

Keanu is verboden terrein

Het is dus op het gebied van mods mogelijk dat gamers los kunnen gaan. Maar spelen met Keanu Reeves op een bepaalde manier is verboden terrein. Dat is de verboden vrucht voor modders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen