Beleef Cyberpunk 2077 in third person modus dankzij mod

Games Jelle van Es 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De problemen van Cyberpunk 2077 zijn nog verre van opgelost, maar op de pc is het goed te spelen. En daar zijn gamers al fanatiek bezig met het maken van verschillende mods.

Zo is er nu een mod voor Cyberpunk 2077, die het mogelijk maakt om de game in een third person-modus te beleven. Deze is gemaakt door Jelle Bakker, wat waarschijnlijk een Nederlander is. En dat is tegelijkertijd dezelfde naam als de persoon die achter Jelle’s Marble Runs gaat. Of het ook dezelfde persoon is, dat kan ik niet verifiëren, maar de toeval vond ik grappig.

Cyberpunk 2077 in third person

Je speelt Cyberpunk 2077 eigenlijk vanuit een first-person view. En dat is toch wel jammer, want je hebt in de game heel wat mogelijkheden om jouw personage aan te passen. En daar zie je uiteindelijk dus niet veel van terug. Met deze mod wordt dat probleem opgelost. Het is nu mogelijk om jouw personage vrij te zien rondlopen, waardoor je dus echt goed kan zien hoe jouw personage er in de game uit ziet. Om je een beetje een beeld te geven van wat het doet, is de onderstaande video de moeite waard om te bekijken.

Mocht je zelf in het bezit zijn van de pc-versie van Cyberpunk 2077, dan kun je de mod hier downloaden. Daarbij moet ik wel zeggen dat het niet heel erg makkelijk schijnt te zijn om dit goed te laten lopen. Je zou namelijk wat aparte code in de game moeten verwerken en is dus niet een kwestie om even een vinkje aan te klikken. Daarnaast is het zo dat het vooral een geinige tweak is. Heel er lekker lijkt het mij niet spelen, daar de game is gemaakt om vanuit first-person view te beleven.

Geinige optie

Het is vooral een geinige optie die aantoont hoe Cyberpunk 2077 zou zijn wanneer de makers de game op een zelfde manier hadden gemaakt als bijvoorbeeld GTA 5. Wil je meer lezen over alles wat er rondom de game speelt? Dan hebben we hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen