Dit zijn de allerbeste Sonos-producten van 2023

Gadgets Sam Dille 24 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Sonos-producten zijn er in allerlei soorten en maten en enorm geliefd. Nu het jaar bijna voorbij is, maken we de balans op. Deze producten hebben ons het meest verrast in 2023.

Bijna twintig jaar geleden begon Sonos met het maken van luidsprekers. Het bedrijf staat bekend om schaalbare systemen, die gebruikmaken van Wi-Fi. Nu, jaren later, verdient het bedrijf nog steeds veel lof met hun audio- en draagbare luidsprekers.

Met Sonos kun je makkelijk een audiosysteem in je hele huis bouwen, zonder dat je hulp van een professional nodig hebt. Je kunt alles in één keer doen of stukje bij beetje toevoegen. Alle gadgets en speakers werken heel soepel samen.

Dit zijn de beste Sonos-producten van 2023

Sonos heeft veel gedaan dit jaar en dat leverde een aantal geweldige producten op. Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet in onderstaande lijst.

#1 Sonos Arc

De Arc is een bijzondere soundbar. Het Sonos-gadget is voorzien van elf speakers erin, met acht voor de bas en drie voor de hoge tonen. Elke speaker heeft zijn eigen versterker, dus elk geluidje is optimaal te horen.

Met Dolby Atmos kun je echt helemaal opgaan in de geluidservaring. Het enige nadeel is dat de Arc wel wat prijzig is. Maar hij is vergeleken met andere soundbars een echte koning. Je krijgt dus zeker waar voor je geld.

Sonos Arc is nu extra voordelig en zo haal je 'm in huis
De Sonos Arc. (Afbeelding: Sonos)

Bestel jouw exemplaar hier

#2 Era 100

Deze luidspreker is perfect voor mensen die van EDM- of Dance-muziek houden. De Era 100 heeft dubbele tweeters en een woofer, waardoor het geluid goed klinkt. De bas is lekker aanwezig en je hoort alle instrumenten duidelijk zonder dat het schel klinkt.

Je kunt de Era 100 als losse speaker gebruiken of als onderdeel van een Sonos-systeem in je huis. Hij werkt met Sonos en Alexa, maar helaas niet met Google Assistant. En het leuke is dat je ‘m kunt verbinden via Wi-Fi en Bluetooth!

Sonos dropt met Era 100 en Era 300 eindelijk zijn HomePod-killers
Dance in the livin’ (Afbeelding: Sonos)

Bestel jouw exemplaar hier

#3 Sonos Roam draagbare luidspreker

Muziek is onmisbaar tijdens een roadtrip of feestje buitenshuis. Een draagbare speaker is dus echt geen overbodige luxe. De Sonos Roam is een goede budget-optie. Hij is niet zo krachtig als grotere en duurdere Sonos-speakers, maar hij klinkt prima en kan concurreren met andere Bluetooth-speakers van dezelfde prijsklasse.

De luidspreker heeft een batterijduur van ongeveer 10 uur, maar dat kan lager zijn als je het volume hoog zet. En hij is stof- en waterbestendig.

Sonos Roam
Sonos Roam (Afbeelding: Sonos)

Bestel jouw exemplaar hier

#4 Sub Mini

Soms heb je alleen wat meer bas nodig om het feest op gang te brengen. Dat is waar de Sonos Sub Mini om de hoek komt kijken. De subwoofer geeft net dat beetje extra bas wat je nodig hebt.

Hij geeft over het algemeen een krachtige bas, maar kan een beetje moeite hebben met hele lage frequenties. Bovendien is de Sub Mini geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes, maar niet voor grote ruimtes. Je kunt hem verbinden met je Sonos-systeem via Wi-Fi of Bluetooth.

Sub Mini, Subwoofer
(Afbeelding: Sonos)

Bestel jouw exemplaar hier

#5 Sonos x Ikea: Symfonisk luidspreker lamp

Sonos en Ikea werken regelmatig met elkaar samen. Ze hebben inmiddels al een hele catalogus vol met slimme luidsprekers die feilloos fuseren met jouw kamer.

De Symfonisk is hier een mooi voorbeeld van. Dit gadget is een slimme lamp en speaker in één. De speaker geeft 180 graden geluid af. En dat maakt de muziek goed te beluisteren in de gehele kamer. Je kunt de Symfonisk kopen met allerlei accessoires naar jouw smaak.

Symfonisk Sonos
De Sonos-speaker van Ikea. (Afbeelding: Ikea)

Bestel jouw exemplaar hier

Sonos komt volgend jaar met compleet nieuw product, maar wat is het?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen