De dikste trailers werden tijdens de Super Bowl 2022 getoond

Films & Series Jelle van Es 14 feb 2022
Leestijd: 5 minuten

Vannacht werd in de Verenigde Staten de Super Bowl gehouden. De wedstrijd is voor veel Nederlandse fans een goede reden om op te blijven. Maar het is ook minstens zo interessant om te zien wat er gedaan wordt met de verschillende ‘commercial breaks’. Want tijdens die momenten worden er heel wat trailers van aankomende films en meer getoond.

Mocht je vannacht gewoon lekker hebben geslapen, dan heb je heel wat moois gemist. Gelukkig zetten wij gewoon de de dikste trailers van tijdens de Super Bowl op een rijtje. Zodat jij er lekker naar kan kijken.

Dikste trailers van de Super Bowl 2022

Nope

Wellicht dat je voor de Super Bowl al de gloednieuwe trailer had gezien van Nope. Het is de nieuwe film van Jordan Peele. Die ken je natuurlijk als komiek, maar de beste man is ook al een paar jaar een filmmaker. Hij is onder andere verantwoordelijk geweest voor Get Out en Us. Deze nieuwe film lijkt ook weer super creepy te worden. Hieronder de reclame tijdens de wedstrijd en daaronder de volledige trailer.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Na de heerlijke Spider-Man film zien we in Doctor Strange in the Multiverse of Madness Benedict Cumberbatch andermaal schitteren. In deze film draait het om de Multiverse en alle gevolgen daarvan wanneer de poorten daarnaartoe worden geopend. In de film zien we heel wat oude bekenden en lijkt een klein feestje te worden. Naast Cumberbatch zijn er rollen weggelegd voor Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg en Rachel McAdams.

Sonic the Hedgehog 2 trailer tijdens de Super Bowl

De eerste film was verrassend leuk en voor Sonic the Hedgehog 2 lijkt de succesformule te worden uitgebreid met Knuckles en Tails. De eerste wordt overigens ingesproken door Idris Elba. Ook wel leuk om te weten. In deze film wil Sonic laten zien dat hij een echte held is. Maar hij krijgt te maken met Dr. Robotnik die deze keer wordt bijgestaan door Knuckles. Samen zijn zij op zoek naar de Emerald die de kracht heeft tot enorme vernietiging. Dat moeten Sonic en Tails voorkomen.

Top Gun Maverick en Porsche

Volgens mij is dit de derde keer dat Top Gun Maverick schittert tijdens de Super Bowl. De film had eigenlijk in 2020 uit moeten komen, maar door alle coronaperikelen schoof hij door naar 2021. En vervolgens naar 2022. Qua trailers hebben we alles wel gezien. Daarom is er maar een samenwerking met Porsche opgezet, om alsnog een video uit te brengen.

Ambulance

Bij een film van Michael Bay weet je wat je kunt verwachten: explosies. En die heeft hij ook verwerkt in deze trailer van Ambulance. In de film draait het om Will Sharp, die op zoek is naar geld om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Zijn stiefbroer Danny met een crimineel verleden wil hem wel helpen. En dat dan door ene bank te overvallen en er met 32 miljoen dollar vandoor gaan. Nou, dat kan alleen maar misgaan. In de film zijn rollen weggelegd voor Yahya Abdul-Mateen II en Jake Gyllenhaal.

The Lost City

Wanneer je op zoek bent naar een simpele avonturenfilm, dan lijkt The Lost City iets voor jou te zijn. De film draait om de schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock), die in haar boeken schrijft over exotische plekken, waar de held Alan (Channing Tatum) allemaal avonturen beleeft. Wanneer Loretta wordt ontvoerd door een vreemde miljardair in de hoop dat ze een verloren schat vindt, gaat ze dat doen samen met Alan. Beetje National Treasure-achtige vibe.

Jurassic World Dominion tijdens de Super Bowl

Vlak voor de Super Bowl werd er al een eerste trailer vrijgegeven van Jurassic World Dominion. En die was om te smullen. Dat geldt eigenlijk ook voor deze nieuwe. Als klein jochie ging ik naar de eerste film en was ik betoverd. Nu, ruim 25 jaar later word ik heel blij van de terugkeer van een groot aantal acteurs die in hun oude rol kruipen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

The Lord of the Rings: The Rings of Power is één van de grootste series die voor Amazon Prime in de planning staat. De serie speelt zich duizenden jaar af voor de boeken die J.R.R. Tolkien heeft uitgebracht. Daarin zien we een aantal bekende elementen, maar is er ook veel ruimte voor eigen invulling. De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met het lang gevreesde kwaad dat opnieuw zijn intrede doet in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart.

Netflix en The Adam Project tijdens de Super Bowl

Ook Netflix kwam tijdens de Super Bowl met zijn eigen reclame. Daarin zag je verschillende korte fragmenten voorbij komen van films die binnenkort op de service beschikbaar zijn. Maar de meeste aandacht was er voor The Adam Project, met in de hoofdrol Ryan Reynolds.

De GOATS van Disney+

De GOAT staat voor The Greatest Of All Time. Maar het is natuurlijk ook een geit. Omdat Disney+ veel all-time klassiekers heeft, werd tijdens de Super Bowl deze GOAT-video getoond. Gewoon, omdat het kan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen