De Osmosis is je koffiemachine, waterkoker en meer in één

Smart Home Jelle van Es 16 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Als ik naar mijn eigen aanrecht kijk, dan heb ik daar een Nespresso-machine en een waterkoker staan. Voor de momenten dat ik verjaardagen heb of meerdere mensen over de vloer heb, dan heb ik in de kast ook nog eens een normale koffiezetmachine voor filterkoffie. Dat neemt nogal wat ruimte in. Voor hen die het fijn vinden om hun aanrecht zo clean mogelijk te houden, wat betreft apparaten die je er op hebt staan, is de Osmosis wellicht een machine om in de gaten te houden. Het is een 3 in 1 machine, die nu op Kickstarter een campagne heeft lopen.

De Osmosis is van alle gemakken voorzien

De makers van de Osmosis noemen het apparaat zelf de 3-in-1 Multi-Capsule Beverage Bar. Ten eerste maakt het gebruik van filters, waardoor het water dat er uitkomt superschoon is. Niet dat dat in Nederland perse iets belangrijk is, aangezien ons kraanwater simpelweg heel erg goed is.

Het is dan ook met name de andere functies die de Osmosis interessant maakt. Zo kun je makkelijk thee zetten via de waterkokerfunctie van het apparaat.

Daarnaast beschikt de Osmosis over de mogelijkheid om diverse capsules van verschillende merken te gebruiken. Op die manier kun je koffie via Nescafe-, Nespresso- en Lavazza-capsules gebruiken. Zo kun je zelf bepalen wat je gaat drinken.

Osmosis

Het is geen goedkoop product. De Osmosis kun je via Kickstarter vanaf 249 dollar aanschaffen, wat neerkomt op iets van 200 euro. Voor die prijs kun je makkelijk een waterkoker en Nespresso-machine aanschaffen, waarbij die laatste dan waarschijnlijk ook nog met een melkschuimer kan komen. En dan heb je nog het gemak dat je het makkelijk kunt laten repareren wanneer het kapot gaat.

Osmosis

De Osmosis is zodoende echt een apparaat voor hen die houden van design en het aanrecht niet vol wilt hebben staan met verschillende apparaten. Wil je meer lezen over Kickstarter-projecten? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen