Deze 5 musthaves verrijken je leven met jouw muziek in de beste geluidskwaliteit

Gesponsord Commerciële Redactie 2 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

Muziek maakt vrijwel iedere dag onderdeel uit van ons leven. Oordopjes en koptelefoons zijn niet meer weg te denken en horen bij onze way of life. Daarbij streven we naar perfectie, in geluid en design. Deze tips helpen je daar zeker bij.

Geluid dat gezien mag worden

Het ultieme geluid en een uiterlijk dat gezien mag – en misschien zelfs wel moet – worden. De Supreme On koptelefoon van Teufel is een sieraad voor lichaam en geest. Wij worden er in ieder geval erg blij van!

Werkelijk alles wat je van een koptelefoon hoopt, zit hierin. Krachtig geluid, mooi design, kwalitatief topmateriaal en handige functies. Dankzij de ShareMe-functie is het mogelijk om twee koptelefoons van Supreme On draadloos aan een geluidsbron te koppelen. Zo kun je dus gezellig samen naar dezelfde muziek luisteren.

Als je veel onderweg bent, is deze koptelefoon ideaal. Evenals het geluid levert namelijk de batterij een topprestatie: pas na 20 uur op gemiddeld geluidsniveau de koptelefoon gebruikt te hebben, dient die te worden opgeladen.

Bron: Teufel

Met de Supreme On, vanzelfsprekend voorzien van bluetooth, kun je muziek streamen in cd-kwaliteit via onder meer Spotify, Deezer, Youtube en Ap​ple Music. Handig zijn de handsfree-functie met twee microfoons voor draadloos bellen, skypen, facetimen en spraakbediening via Google of Siri én de joystick voor de muziekregeling.

Deze complete koptelefoon is helemaal klaar voor de toekomst en in zes kleuren beschikbaar. En de prijs zal je nog positief verrassen.

Subtiel, maar een geweldige sound

Een stuk minder opvallend, maar zeker net zo indrukwekkend in het gehoor liggend zijn de Airy true wireless oordopjes van Teufel. Imposante audiokwaliteit, gecombineerd met een perfecte pasvorm en extra lange batterijduur maken van deze oordopjes de ideale reispartners. Ze zijn spatwaterbestendig en hebben een slimme touchcontrol. Een extra microfoon reduceert alle echo’s en achtergrondgeluid tijdens het bellen.

Bron: Teufel

Wie oordopjes heeft, weet dat er vrijwel geen dag voorbij gaat zonder dat je ze ook daadwerkelijk draagt. Je wilt immers overal je favoriete muziek kunnen beluisteren. Omdat je ze vrijwel dagelijks draagt, is comfort natuurlijk heel belangrijk, evenals een perfect geluid. Ieder ruisje gaat op den duur irriteren. Wat dat betreft zit je met de Airy TW oordopjes geramd, want het zal je opvallen dat niets in de weg zit voor een ultieme geluidsbeleving.

De oordopjes zijn licht om te dragen, maar dat doet niets af aan de kwaliteit. Die is namelijk heel erg goed. Met de soepele touchcontrol kun je eenvoudig muziek en telefonie regelen en de hulp van je spraakassistent van Google of Siri inroepen.

Een reis terug en ver vooruit in de tijd

De Radio3Sixty is een supergave gadget. Eentje die eigenlijk niet mag ontbreken bij jou als je een ware muziekliefhebber bent. Bij radio denk je wellicht aan vervlogen tijden, maar niets is minder waar. Sowieso is radio nog altijd enorm populair, zowel in de auto als op kantoor en in huis. En daarbij is de Radio3Sixty ook nog eens zijn tijd ver vooruit.

Bron: Teufel

Deze radio ondersteunt de klassieke analoge korte golf (fm), via digitale radio (DAB+) en internetradio. Verzin een zender – waar dan ook ter wereld – en je kunt ‘m ontvangen. Daarnaast is de Radio3Sixty ook nog eens een zeer goede streamer, zodat je altijd je favoriete muziek in perfecte kwaliteit kunt afspelen. De radio bevat verder onder meer de features Spotify Connect, bluetooth, preset toetsen en een 360-gradensound. De Radio3Sixty is als het ware een trip down memory lane, gecombineerd met Back to the future.

Bron: Teufel

Boom!(ster)

De ouderen onder ons kennen allemaal de gettoblaster en de huidige generatie heeft allang kennis gemaakt met de Boombox. Die maakt nu een comeback in een nieuw jasje: de Boomster! Deze is voorzien van DAB+, waardoor je een ontzettend ruime zenderkeuze hebt. Zet ‘m op je schouder en door het zuivere geluid met een vette bas, ben je ouderwets cool. Doordat de Boomster een geïntegreerde microfoon heeft, kun je er ook nog eens handsfree mee bellen. Het geluid komt dan uit de speaker. Dit is echt zo’n gadget die je wilt hebben!

Bron: Teufel

Torenhoog de beste

Tenslotte tippen we nog de Ultima 40-speakers. Wie echt gaaf geluid in zijn kamer wil, kan niet om deze torenhoge speakers heen. Met het 3-kanaals systeem met twee krachtige woofers voor hoge en zuivere volumes heb je echt een geweldige sound. Wat ons verder opviel was de vette bas, die dankzij de dubbele basreflexpoort uit de speakers komt denderen. Goed voor een feestje, maar ook lekker tijdens een romantisch avondje. Al zouden wij dan wel het volume een tandje minder zetten zetten dan dat wij ‘m hadden staan.

In samenwerking met Teufel

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen