Disney+: een van de beste films van dit jaar nu gratis te zien

Films & Series Jeroen Kraak 27 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney+ heeft nu een van de beste films van 2021 beschikbaar gemaakt voor alle leden. We hebben het natuurlijk over Cruella.

De bioscopen hebben hun deuren weer geopend, ook al mogen de zalen nog steeds niet vol. Dat was de afgelopen tijd wel anders. Veel filmmaatschappijen zochten daarom naar een oplossing om hun films alsnog aan de man te brengen. Disney deed dat door middel van VIP-toegang bij haar streamingdienst Disney+. Hierbij betalen leden die een nieuwe film willen zien een fiks bedrag: 21,99 euro.

VIP-toegang op Disney+

Die VIP-periode bij een film duurt drie maanden. Na deze tijd is een film voor iedereen beschikbaar. Dat zagen we eerder onder andere bij Mulan en Luca. Cruella kunnen we nu aan dit rijtje toevoegen. De 90 dagen exclusieve toegang zijn op en dus kan iedere reguliere Disney+-abonnee de film zien.

Cruella mag met recht een van de beste films van dit jaar worden genoemd. De Disney-film weet een groot publiek te boeien en is voor zowel jong als oud een interessante titel. Op Rotten Tomatoes scoort de serie bij recensenten 74 procent en bij het publiek zelfs 97 procent.

Disney Plus: 5 korte Pixar films die iedereen minimaal één keer moet zien

Dit kun je verwachten van Cruella

Cruella is natuurlijk de series van de Emma’s. Zowel Emma Stone als Emma Thompson schitteren in de 101 Dalmatiërs-prequel. De Disney-film kun je een beetje vergelijken met Joker. In deze serie zien we Estrella die langzaam verandert in de slechte Cruella. Ze ontwikkelt zich in de wraakzuchtige maniak met een prima smaak in kleding.

Overigens lijkt deze film slechts het begin voor Cruella, voor zover je daarvan kunt spreken, aangezien het personage al decennia oud is. The Hollywood Reporter meldde eerder deze maand dat Emma Stone een bedrag met tien cijfers aangeboden heeft gekregen om nog een keer in de huid van de zwartwit-behaarde dame te kruipen. Voor de eerste film kreeg Stone ‘maar’ 8 miljoen dollar van Disney.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!