Disney+ onthult trailer seizoen 2 van Original Big Sky

Films & Series Jeroen Kraak 2 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney’s studio ABC heeft een nieuwe trailer van Big Sky laten zien. Vanaf 13 april start het nieuwe seizoen op streamingdienst Disney+.

Big Sky is al een jaar te zien op Hulu. In Nederland hebben we die streamingdienst die eigendom van Disney is niet, maar gelukkig kunnen we ‘m toch zien. Door de toevoeging van Star op Disney+ is de serie hier gewoon te zien en dat ook nog eens op de dag van release.

Het mysterie van Big Sky

Big Sky is bedacht door David E. Kelley, die je wellicht kan kennen als maker van Big Little Lies. In deze thriller zien we privédetectives Cassie Daewell En Cody Hoyt. Zij sluiten zich aan bij Hoyt’s vrouw Jenny die ex-politieagente is en op zoek is naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur bij een verlaten snelweg in Montana. Als blijkt dat deze zusjes niet de enige meisjes zijn die verdwenen in dat gebied, start een race tegen de klok om de man te vinden voordat meer mensen verdwijnen.

Net zoals je wellicht kent uit Flikken Maastricht, zijn er naast het hoofdverhaal ook andere zaken die de aandacht vragen. Zo zien we in het tweede seizoen van Big Sky er weer een aantal nieuwe voorbijkomen. Daarnaast komt ook hun verleden terug dat ze tegelijkertijd in nog meer moeilijkheden brengt.

Een nieuwe trailer

Om alvast in de sfeer te komen, laat Disney een nieuwe trailer van Big Sky zien. Daarin zien we zowel vertrouwde gezichten als nieuwe karakters. We moeten nog heel even wachten op de serie, want op 13 april komt deze uit.

Big Sky is gebaseerd op de boeken van C.J. Box en gemaakt tijdens een samenwerking tussen 20th Century Fox en A+E Studios. De sterren van de serie zijn Katheryn Winnick, Kylie Bunbury, Brain Geraghty, Dedee Pfeiffer en Natalie Alyn Lind.

Wil je weten wat je nog meer kan zien op Disney+ deze maand? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet. Dat kun je hier lezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen