Ga je vaak dood in Fortnite? Vermijd dan deze plekken

Games Jelle van Es 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Fortnite heeft een behoorlijk zwaar 2020 achter zich. Voor een groot gedeelte heeft Epic Games dat aan zichzelf te wijten door de strijd aan te gaan met Apple en Google, waardoor de game niet meer beschikbaar is in de desbetreffende Stores en de game door minder mobiele gamers gespeeld wordt.

Dus om Fortnite te spelen heb je nagenoeg een spelcomputer nodig om mee los te gaan. Ondanks deze beperking zijn er nog altijd miljoenen gamers die met de game losgaan. Mocht jij daartoe behoren en ga je vaak dood, dan hebben we nu een handige tip.

Minder doodgaan in Fortnite

Nee, we hebben geen cheats voor je in de aanbieding. Iedereen moet Fortnite spelen op de manier waarop het bedoeld was. Maar wel hebben we een handige tip van data miner en leaker Lucas7yoshi op Twitter. Met meer dan 250.000 volgers weet deze persoon wel het één en ander over de game. Voor een nieuwe heatmap is hij in de data gedoken van zo’n 50.000 kills die in de game zijn gemaakt. Aan de hand van de locaties waar dat is gebeurd, heeft hij een handige heatmap gemaakt. Daarop zie je waar de meeste spelers in de game worden afgeknald. Door die locaties zoveel mogelijk te vermijden, is de kans groter dat je langer in leven blijft. En als je juist iemand bent die graag er op los wil knallen, dan doe je er juist goed aan om die locaties zoveel mogelijk op te zoeken.

Momenteel kun je in Fortnite losgaan met heel wat skins van bekende personages uit films. Denk daarbij aan de Terminators uit de bekende filmreeks of Predator uit Alien versus Predator.

Meer over de game

Wil je meer lezen over alles dat met Fortnite te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen