Netflix komt met slecht nieuws over Lupin, fans teleurgesteld

Films & Series Jeroen Kraak 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van Lupin? Dan heeft Netflix mogelijk slecht nieuws voor je. Het vervolg van de serie lijkt nog even te gaan duren.

De nieuwe Franse Netflix Original Lupin is een groot succes. Overal ter wereld kijken de mensen maar al te graag naar de avonturen van Assane Diop die probeert de onschuld van zijn vader te bewijzen.

Het eerste seizoen van Lupin is op de helft

Netflix heeft vijf afleveringen van Lupin uitgebracht, waarmee het eerste seizoen slechts halverwege is. Hoewel er werd gesproken dat de volgende vijf in april uit zouden komen, heeft de rode N vandaag slecht nieuws. De volgende vijf episodes zullen pas aankomende zomer uitkomen. Je zult het voorlopig dus nog zonder Omar Sy moeten doen.

De vijf nieuwe Lupin-afleveringen worden geregisseerd door Ludovic Bernard (The Climb) en Hugo Gélin (Love at Second Sight). Daarmee komen er andere regisseurs aan het roer, aangezien het eerder werd gedaan door Louis Leterrier en Marcela Said. Gelukkig blijft de cast wel gewoon hetzelfde. Dat betekent dat we gewoon Omar Sy, Vincent Londez en Ludivine Sagnier zullen zien.

Fans zijn teleurgesteld

Netflix laat weten via haar socials weten in de zomer met nieuwe afleveringen van Lupin te komen. Wanneer in de zomer zegt het bedrijf niet. Dat kan dus juni zijn, maar ook september. Fans reageerden teleurgesteld op het nieuws. “Noemen jullie dat binnenkort? Binnenkort is niet binnen 150 dagen, maar dat is morgen of volgende maand!” Netflix is daarmee natuurlijk slachtoffer van haar eigen succes. Als de serie niet zo goed was, had niemand het gemist.

Hopelijk wordt het tweede deel van het eerste seizoen van Lupin net zo goed als het begin. Wij mochten die eerste vijf afleveringen eerder bekijken en het scoorde bij ons een 9. Daarbij is het een van de betere Netflix-series van de afgelopen jaren.

Lupin Netflix
Deel 2 van Lupin zie je in de zomer. (Afbeelding: Netflix)

Kijktip

Op Netflix kun je ook Lupin the 3rd: The Castle of Cagliostro vinden. Een animatiefilm gebaseerd op hetzelfde literaire personage, van grootmeester Hayao Miyazaki. Oftewel, het genie achter Studio Ghibli.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen