Maak kennis met de duurste iPhone ooit gemaakt

Gadgets Dennis Mons 11 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Rijke mensen weten soms van gekkigheid niet wat ze met hun geld aan moeten. En dat is zeker op te maken uit deze krankzinnig dure iPhone. Maar wat krijg je daarvoor?

Paar miljoen liggen waar je niets mee doet? Dat kunnen wij je aanraden je even te verdiepen in de wereld van absurd dure smartphones. En er is er één die eruit springt: de Falcon Super Nova Pink Diamond.

iPhone 6 in gouden jasje

Als je denkt dat je voor een fiks bedrag de nieuwste iPhone van dit moment krijgt, dan moeten we je teleurstellen: dit glimmende apparaatje is namelijk ‘slechts’ de iPhone 6 (die overigens inmiddels wel onder vintage valt). En wat betaal je voor de duurste versie? Bijna 50 miljoen euro!

iPhone 6 diamant
Koopje! (Afbeelding: Falcon)

Daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug. De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond heeft namelijk een 24 karaats roze-goude behuizing en er prijkt een roze diamant op de achterkant. Mocht je budget niet helemaal toereikend zijn dan kan je altijd nog gaan voor de versie met een oranje of blauwe diamant. Die kosten slechts 43,8 miljoen euro en 33,5 miljoen euro: koopjes dus.

De kans dat je in ieder geval de Pink Gold in handen gaat krijgen is klein. Er zijn er maar twee van gemaakt en het gerucht gaat dat beide toestellen verkocht zijn aan Nita Ambani (geschat vermogen van 100 miljard dollar) en haar man Mukesh Ambani (geschat vermogen van 88 miljard dollar).

iPhone 6, goud
Mooie kleurtjes. (Afbeelding: Falcon)

Nog meer gekkigheid met deze telefoons

We kunnen ons wel voorstellen dat je er nu de pest in hebt dat deze bijzonder iPhone al verkocht is. Maar wees gerust: ook op deze onderstaande smartphones kan je je spaarvarken stuk slaan.

Met andere woorden: we raden bij deze toestellen aan om er even een hoesje voor te halen op de markt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen