Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De Dyson-deal die je helemaal wegblaast bij Mediamarkt

Als je op zoek bent naar een goede stofzuiger, kom je al snel bij Dyson uit. Die apparaten zijn natuurlijk flink aan de prijs, maar nu bespaar je er op bij Mediamarkt.

Dyson maakt bijna alles wat met lucht te maken heeft. Of het nu een föhn is, een luchtreiniger of een stofzuiger, het bedrijf heeft het in het assortiment. Toch zijn het vooral die laatste waardoor het bedrijf beroemd is. Nu heeft Mediamarkt een mooi exemplaar in de aanbieding.

De ontzettend krachtige Dyson V11 Total Clean

Mediamarkt biedt nu de V11 Total Clean uit 2022 aan met een flinke korting. Dit is een draadloze stofzuiger zonder snoer. Bovendien haal je de bovenkant van het apparaat er makkelijk af, waardoor je een kruimeldief overhoudt.

Met deze stofzuiger ben je dus in no-time af van stof en kruimels in je huis. Dat komt door de betrouwbare zuigkracht van de Dyson Hyperdynium-motor. Deze draait 125.000 toeren per minuut en laat de zuigmondborstel tot zestig keer per minuut roteren.

Natuurlijk hoef je niet alles op volle kracht op te zuigen. De accubesparende triggerfunctie zorgt ervoor dat je efficiënter schoonmaakt. Daarnaast bezit dit apparaat ook Radical Root Cyclone-technologie. Veertien krachtige cyclonen zuigen het stof in de machine zonder het filter te verstoppen.

Daarnaast is stofzuigen met deze machine van Dyson bij Mediamarkt echt next-level. Het apparaat heeft een handig LCD-scherm die precies laat zien waar je aan toe bent. De stofzuiger controleert de systeemprestaties tot wel 8.000 keer per seconden.

Je bergt ‘m makkelijk op. (Afbeelding: Dyson)

Een goede stofzuiger-deal bij Mediamarkt

Naast de stofzuiger zelf krijg je ook twee vloerzuigmonden en drie accessoires. Zo zuig je op elk oppervlak als een professional.

Normaal kost deze Dyson-stofzuiger je 599 euro, wat natuurlijk vrij hoog is. Nu heb je ‘m voor 477 euro bij Mediamarkt. Nog steeds niet goedkoop, maar voor dat bedrag heb je wel een van de beste apparaten op de markt.

10 spotgoedkope gadgets die je deze week bij o.a. Aldi en Lidl scoort

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!